De vegades, les històries dels contes de fades els veiem reflectits a la realitat, amb personatges diferents i de diverses formes. Sortir de la pobresa i després comptar ambs molts diners, és un somni que tots volen complir.

Per això, en aquesta oportunitat abordarem el conte de fades de Shakira, que inicialment vivia en un barri de Barranquilla, a un pis molt humil. Avui dia, després de molts anys de carrera i esforç, és una de les artistes més influents, i més riques, de tot el planeta.

Casa de Shakira

Antiga llar de Shakira

Fent honor a la seva cançó, la cantant barranquillera també va viure a 'peus descalços'. Ella, al costat de la seva família, van viure a un departament molt humil al barri "El Limoncito" carrer Sagitario 86-135 de Barranquilla, i ella mateixa mostra les fotos de la que abans era la seva llar.

L'antiga casa de Shakira no és ni la quarta part del que avui és la seva mansió, que comparteix amb la seva actual parella, Gerard Piqué, i els seus dos fills. Tanmateix, la cantant colombiana sempre ha estat fidel a les seves arrels, i les vegades que visita el seu país natal no dubta a passejar per Barranquilla, on també ha ajudat moltes persones, a través de fundacions.

L'apartament abans era de color cafè, ara és de color blanc, però encara així no s'oblida de la seva ubicació. Actualment, Shakira està a punt de vendre la seva mansió a Palm Beach, la qual supera de sobres a la seva antiga llar en espai, luxes, habitacions i àrees de lleure.

Aquest lloc (la seva antiga casa), va ser testimoni de l'aparició de l'artista, ja que dins d'ell va ser on Shakira va gravar el seu primer senzill, que va portar per nom "Màgia", i que va realitzar a l'edat de tan sols 14 anys. Una jove somiant ser famosa, que mai no va pensar que arribaria tan lluny i milloraria les seves condicions de vida.

Alguns mitjans assenyalen que aquest apartament és constantment visitat per fans de la cantant, que busquen conèixer més del passat de l'artista. No obstant això, els actuals propietaris prefereixen mantenir-se al marge de les càmeres, i no permeten l'entrada al lloc, per la seva seguretat.

El cert és que Shakira va resultar ser la ventafocs colombiana. I és que va convertir les seves deficiències econòmiques en un carruatge per donar impuls i transformar la seva història de vida, passant d'un humil apartament a un barri de la seva localitat natal, a una elegant i moderna mansió totalment equipada a Palm Beach, i una altra a Barcelona.

D'aquesta manera, en saber on va viure la cantant cafetera i, per tant, descobrir les seves arrels, és admirable saber que, malgrat que compta amb un capital multimilionari, no escatima en temps per recordar d'on ve i fer una volta pel seu passat.