Pepe Rodríguez és un dels cuiners més coneguts d'Espanya gràcies a la seva participació com a jurat de 'MasterChef'. Una proposta que li va arribar el 2013 i li va costar acceptar perquè mai no s'havia posat davant d'una càmera. En el dia d'avui fa deu anys que compagina la seva tasca com a xef amb els enregistraments del programa i està encantat. És el membre del jurat més estimat pels concursants i pels espectadors. En més d'una ocasió ha obert el seu cor en parell en parell i l'hem vist emocionar-se en directe.

Des d'un discret segon pla, la seva dona, Mariví Fernández, sempre ha recolzat la seva tasca en televisió. Pepe Rodríguez intenta ser sempre que pot al restaurant. Regenta El Bohío a Illescas, guardonat amb una estrella Michelin. Comparteix que no ha notat que la seva relació es ressenti per estar els set dies de la setmana amb el davantal posat.

Pepe Rodríguez i Verónica Forqué RTVE
Pepe Rodríguez i Verónica Forqué RTVE

Pepe Rodríguez revela que pensa la seva família de la seva faceta televisiva

La seva companya de vida "ho entén, no li'n queda cap altra", però això no treu que "la processó vagi per dins". Mariví és, en paraules de Pepe, una persona "meravellosa" que no comparteix la seva passió pels fogons. "M'agrada cuinar per als meus. Primer perquè la meva dona cuina el just i m'agrada menjar bé. No suporto que ho faci ella, prefereixo fer-ho jo. Així sé que els altres el gaudiran", confessa.

Pepe Rodríguez sempre nomena els seus fills, dels quals se sent molt orgullós. Revela que són els seus jutges més estrictes. "Sempre em critiquen. Em diuen: 'Només faràs dos plats?' Els responc: 'Però què voleu?".

Pepe Rodríguez i Verónica Forqué : RTVE
Pepe Rodríguez i Verónica Forqué RTVE

Ara que comencen a fer una mica més majors han normalitzat que el seu pare surti a la tele i li pareixen pel carrer per demanar-li alguna fotografia, també a no veure'l durant alguns dies a la setmana, però no els agrada que surti a la televisió.

"Estava escoltant el programa de Gila i parlaven diversos còmics que deien que els seus fills eren els primers que els criticaven a casa. 'Papa, però si tu no tens gràcia'. A casa meva, el mateix. Em diuen que no sé el que veu la gent a la tele, que no els fa ni gràcia. És normal", comprèn la seva actitud. I és que en l'escola "els ataquen molt" per ser els 'fills de' i "uns els han portat pitjor i d'altres millor", però "no es pot tenir tot en la vida".