José Luis Gil continua amb la seva recuperació després de patir un ictus fa gairebé un any. L'actor s'enfronta a un procés lent, però les últimes notícies sobre el seu estat de salut són bones. El saragossà està acompanyat pels seus familiars, que porten aquest assumpte amb la més estricta intimitat. La seva família s'ha mantingut en tot moment en un segon pla, han estat els seus companys de professió els únics que han informat sobre els seus avanços.

L'actor es va casar amb la també actriu de doblatge Carolina Montijano i fruit del seu amor van tenir tres fills. Un fill i dues filles, ell és enginyer informàtic i elles van provar sort en la interpretació. Precisament, Irene, una de les seves filles, és qui va compartir fa unes setmanes una de les poques imatges de José Luis Gil en l'actualitat. En aquesta fotografia es pot veure el saragossà en companyia de la seva dona, el seu suport més gran i Irene avança com es troba el seu pare.

José Luis Gil Mediaset
José Luis Gil Mediaset

"El meu pare, @jose_luis_gil_sanz està recuperant-se a casa. Els amics, familiars i companys que han estimat, han vingut a veure'l. Simplement, això és lent i no hi ha res a explicar. Continuem avançant, amb ajuda de gent meravellosa @anaruizactriz @holidaygym @sandrareyespujol @mauro_urquiza. Treballant amb @centrolescer i supervisat per l'equip de neurologia del Doctor Anciones. Sense ocultisme, sense secretisme, una mica cansats de titulars morbosos i de periodisme de click. La meva mare, els meus germans i per descomptat, el meu pare, agraïm infinitament les mostres d'afecte", escriu Irene.

Tots els companys de José Luis Gil han parlat del seu estat de salut

Els seus familiars han volgut sortir del pas després d'unes declaracions de Cristina Medina que van fer saltar totes les alarmes. Aquesta va compartir amb la premsa que el seu company "no estava bé". Tots els seus companys de 'LQSA', sèrie on s'espera la seva tornada en un futur, li desitgen una ràpida recuperació. Jordi Sánchez desitja tornar a gravar amb el seu company, una cosa que porta fent des dels últims quinze anys. "Espero que es vagi recuperant a poc a poc perquè aquestes coses són molt lentes. Et dic que no et puc dir gens nou que no hagin dit ja els meus companys", va dir Petra Martínez.

"Els companys i el públic estem esperant-lo amb els braços oberts", va assegurar Isanta en la cerimònia dels premis Berlanga a l'Humor. D'altra banda, va confirmar que roman "en contacte" amb la família, encara que prefereix "respectar els moments privats". "Ell té el seu procés, cal ser allà, sabent que estàs. Li enviem forces tots els dies", va apuntar l'actriu.

Cristina Medina també roman en contacte amb la família. "No puc ni si vulgui parlar. Està millorant. És un cop molt dur i quan estàs tan susceptible, pateixo moltíssim per ell. Vaig enviant algun whatsapp però soc molt prudent perquè sé el que és. Li envio moltíssim ànim i que es recuperi, per Déu," va declarar l'actriu.

Per la seva part, els directors de la comèdia esperen que torni, no veuen cap altre final per a la sèrie si ell no està. És el millor homenatge que se li pot fer.