En els últims mesos, l'actor Drake Bell, que es va fer mundialment famós per la sèrie 'Drake & Josh' de Nickelodeon, ha estat molt actiu a les seves xarxes socials, ja que està promocionant el seu novè àlbum d'estudi, 'Non-Stop Flight'. A causa de la popularitat que ha guanyat a les diverses plataformes, ha decidit monetitzar totes les seves interaccions amb els seus fans, i s'ha fet d'or a costa dels seus seguidors a Instagram.

Segons s'ha donat a conèixer recentment, l'actor està subscrit a la plataforma Fanbasis, la qual els permet als internautes rebre una salutació dels seus artistes preferits, una menció en les seves històries d'Instagram o interactuar a través de la missatgeria privada de l'esmentada xarxa social per una tarifa predeterminada. D'acord amb les especificacions del web, Drake Bell cobra al voltant de 141 euros per enviar un vídeo personalitzat als seus fans; 188 euros per esmentar un dels seus seguidors en una història d'Instagram; i poc més de 113 euros per seguir els seus fans. De moment, l'actor de Nickelodeon segueix més de 825 persones, així que ha rebut més de 93.000 euros tan sols per donar-li el botó de 'follow' als comptes dels seus seguidors.

A més, aquesta interacció monetitzada no acaba allà. L'actor també ofereix trucades per Facetime en la que accepta participar en una sessió de preguntes i respostes per 472 euros, i també envia felicitacions personalitzades per DM per 70 euros. Així mateix, Drake Bell també és present a Patreon, una plataforma en la qual, per una quota mensual, els fans de l'artista reben contingut exclusiu com cançons no llançades, demos antigues i algunes escenes inèdites de la sèrie que el va catapultar a la fama. D'altra banda, si algun dels seus fans desitja que Drake Bell li firmi un autògraf en un article de la seva preferència haurà de pagar 40 euros, el mateix costa una selfie al costat de l'estrella, i una foto professional al costat de l'intèrpret de 'I Know' està valorada en 55 euros.

L'escàndol que gairebé acaba amb la carrera de Drake Bell

En els últims anys, la carrera de l'actor de 'Drake & Josh' s'ha vist afectada pels escàndols que ha protagonitzat pel seu consum de substàncies il·lícites i la denúncia d'abús sexual a una de menor d'edat. El 2021, l'actor va ser sentenciat a dos anys de llibertat condicional i a 200 hores de servei comunitari per aquest delicte. En un programa de televisió mexicà, Drake Bell es va pronunciar per primera vegada sobre aquesta acusació. "Jo vaig ser molt estúpid i irresponsable. Els fans et contacten a Instagram, però hi va haver una noia amb qui vaig parlar i no vaig posar atenció a la seva edat. En conversar amb ella, es va obsessionar i quan em vaig assabentar de la seva edat vaig tallar la comunicació, la vaig bloquejar i això li va molestar", va explicar. L'actor va afirmar que no hi va haver cap tipus de trobada d'índole sexual amb la menor i l'evidència forense ho va demostrar, però reconeix que va ser un greu error coquetejar amb una de menor d'edat, encara que ell assegura que desconeixia la seva edat.