Des que Rocío Carrasco va irrompre amb força al plató de Telecinco, les audiències han caigut en picat. Tanmateix, 'Sálvame' i 'La fàbrica de la tele' neguen que sigui culpa de la dona de Fidel Albiac. Un dia després del primer capítol del documental, Antonio David Flores va ser acomiadat de forma improcedent i es va amenaçar després de les càmeres a totes aquelles persones que fossin en contra de la filla de Rocío Jurado. Es tractava de netejar de la seva imatge. Tanmateix, no tots han donat el seu braç a torçar. Rostres com a Paz Padilla o Jesús Manuel s'han mantingut en els seus tretze i curiosament ja no estan en el programa. Casualitat?

Els espectadors han donat l'esquena a 'Sálvame' per coartar llibertats. Ja no hi ha debat sinó una llei no escrita on impera el silenci. Després de diversos mesos amb audiències terrorífiques, i abans de cancel·lar el format, s'han pres mesures dràstiques. D'una banda, es canvia la direcció del programa per intentar recuperar la frescor dels inicis, tanmateix, rostres com David Valldeperas o Alberto Díaz no seran acomiadats, simplement es convertiran en col·laboradors.

Carlota Corredera / MEDIASET

Carlota Corredera / MEDIASET

La veritat sobre l'acomiadament de Carlota Corredera

També ha estat apartada de 'Sálvame' Carlota Corredera, la gran defensora de Rocío Carrasco que s'ha mostrat com la veu de milions de dones. La presentadora és la més odiada de tots els rostres de l'univers 'Sálvame'. Quan va aparèixer en antena ja se li va donar l'esquena, els seus programes eren els menys vistos amb una gran diferència respecte a Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla, ara que no deixa ningú parlar si no rema al seu favor, l'acomiaden. No exactament, s'encarregarà d'un altre projecte, però així aconsegueixen acontentar els espectadors.

Carlota Corredera i David Valldeperas

Carlota Corredera / XARXES

Jesús Manuel, excol·laborador de 'Sálvame', ha parlat d'aquests últims esdeveniments en la seva secció. Aquest se centra en el declivi que ha suposat la figura de Carlota Corredera. Segons el periodista tota la culpa la té el tractament que s'ha fet sobre el documental de Rocío Carrasco. Acusa la presentadora d'haver-se convertit en una "fiscal" que no ha estat parcial ni objectiva. Per aquesta raó, segons l'extertulià la gallega "va xocar amb el públic. Amb la seva actitud i aptitud".

A més, defineix els últims mesos de 'Sálvame' com "una dictadura en estat tou". El comportament de Carlota Corredera ha estat autoritari. Recorda quan la gallega va llançar del plató Antonio Montero per anar en contra de les seves opinions. Va succeir el mateix amb Jesús Manuel.

Jesús Manuel estava convocat per treballar com a col·laborador de 'Sálvame' el 2 de setembre de l'any passat, però en l'últim moment va rebre una trucada de les altes esferes. Li van comunicar que ja no requerien la seva presència al plató, i, des d'aleshores, no hauria tornat a saber del magazín.

En certa forma, el periodista s'alegra de la caiguda als inferns de 'Sálvame'. S'han equivocat amb la seva estratègia i s'han adonat, potser ja és massa tard.