Els Estats Units s'han convertit en el refugi dels royals britànics que han decidit 'escapar-se de Londres' a la recerca d'una nova vida. Eduard VIII i Wallis Simpson en la dècada dels anys 30; Meghan Markle i el príncep Harry el 2020; i, probablement, la princesa Eugènia de York i Jack Brooksbank, que podrien seguir els passos d'Harry i Meghan en mudar-se als Estats Units després del naixement del seu segon fill.

No és cap secret que la princesa Eugènia de York, filla del príncep Andreu i Sarah Ferguson, és una de les persones més properes als ducs de Sussex, que ha visitat a la seva mansió a Montecito, Califòrnia, en més d'una ocasió. De fet, el febrer de 2022, Eugènia va ser captada al costat d'Harry en la Super Bowl LVI, demostrant així el gran nivell de complicitat i camaraderia entre ambdós. A més, al seu llibre de memòries, 'Spare', el fill menor de Carles III es refereix a la seva cosina Eugènia i al seu marit Jack amb molt afecte, afirmant que ells van ser els primers membres de la Família Reial britànica en conèixer Meghan a començaments de la seva relació. "Recordo a Eugènia abraçant a Meghan com si fossin germanes", va indicar Harry en la seva autobiografia.

Eugènia, germana petita de Beatriz de York, és una de les persones que més li ha afectat la partida d'Harry del Regne Unit, ja que sempre van ser molt units. Tanmateix, això podria estar a punt de canviar, ja que Eugènia i el seu marit, Jack Brooksbank, podrien estar considerant seguir els passos dels ducs de Sussex i mudar-se als Estats Units, específicament a l'estat de Califòrnia, després del naixement del seu segon fill.

Harry i Meghan busquen aliats: Eugènia de York podria mudar-se als Estats Units pròximament

D'acord amb el 'Daily Mail', el príncep Harry i Meghan Markle estarien intentant convèncer la princesa Eugènia perquè es mudi a Califòrnia al costat del seu espòs i els seus dos fills, creant una aliança real a l'altre costat de l'Atlàntic. Per aconseguir la seva comesa, els ducs de Sussex han estat enviant a Eugènia i al seu marit alguns detalls de les mansions de Montecito, lloc on viuen actualment. Així mateix, la filla del príncep Andreu estaria buscant cases de lloguer en l'àrea de West Hollywood a Los Angeles, ja que prefereixen llogar una propietat primer abans de prendre la decisió de comprar una casa.

Aquesta no seria la primera vegada que Eugènia es muda de Londres als Estats Units. Entre 2013 i 2015, la neboda de Carles III va viure a Nova York, en ple centre de la Gran Illa, ja que en aquell moment treballava per a la casa de subhastes 'Paddle8'. El 2015, la seva germana Beatriz també se'n va anar a viure a Nova York, integrant-se ràpidament amb els integrants de l'alta societat novaiorquesa i amb algunes celebritats com Misha Nonoo, Karlie Kloss i David Geffen. Encara que aquesta mudança pugui semblar una bogeria, el cert és que seria molt convenient per al marit d'Eugènia, que acaba d'acceptar un càrrec amb el magnat immobiliari Mike Meldman en Discovery Land Company, empresa que té les seves principals propietats distribuïdes a tots Estats Units.