El món de la fama de vegades pot ser cruel. I és que un dia un famós pot estar a dalt de tot i al cap de poc temps caure fins al més baix i tocar fons. És el que li ha passat a Miriam Sánchez. L'ex de Pipi Estrada ha passat de ser una estrella a l'alçada de Belén Esteban a què des del seu entorn li recomanin que busqui ajuda psicològica.

Miriam es va donar a conèixer al món del cinema per a adults. Ho va fer de la mà de Ramiro Lapiedra. I d'allà, a la fama. Va guanyar una de les edicions de 'Supervivientes' i es va convertir en parella de Pipi Estrada, amb qui té una filla en comú. Però la jove, de 14 anys, viu actualment amb el seu pare, que és qui s'ocupa d'ella. Perquè Sánchez no està en condicions de fer-ho.

miriam sanchez2
Miriam Sánchez

Miriam Sánchez, de dalt de tot a tocar fons

El 2015, Miriam Sánchez va decidir allunyar-se de les càmeres i de la pressió mediàtica per centrar-se en la seva vida privada. Fins i tot va fer un curs de Tanatoestética i Tanatopraxia. Encara que el cert és que, que se sàpiga, Sánchez mai no va arribar a exercir.

Anys després, el 2019, l'exactriu va reaparèixer a la petita pantalla. Va ser un 'Sábado Deluxe', en el que va fer acte de presència amb un aspecte bastant millorable. L'artista va anar a explicar que havia passat una depressió i que havia estat enganxada a les drogues. I va advertir que estava disposada a remuntar el vol. Però res més lluny de la realitat.

El numeret de Miriam Sánchez a casa de Pipi Estrada

Recentment Pipi Estrada explicava un dels seus últims retrobaments amb Miriam i aquest va ser més que preocupant. El periodista ho va explicar  per al diari ABC. Pel que sembla, Sánchez va muntar un numeret a dos bars, on va tirar diversos objectes i dues taules. I més tard va anar al domicili de Pipi, on va seguir amb la seva performance. "Quina pena. Va aparèixer a la meva casa en un estat deplorable. Era la meva filla davant, intentem controlar-la. Va agafar dues cerveses de la nevera. Va voler tirar un quadre per la finestra. La meva filla li va dir: 'Com beguis una cervesa, no em tornes a veure mai més'. És molt trist veure com una dona brillant s'autodestrueix. Això és l'autodestrucció de la ment i del cos", explicava Pipi Estrada.

miriam sanchez
miriam sanchez

"Si Miriam no es posa en mans de professionals acabarà molt malament. Ja no estem junts però és la mare de la meva filla. És la meva família i el que li passi a ella m'afecta", advertia Pipi.

Ara Miriam, segons han apuntava ABC, s'està preparant per anar-se'n a viure les Canàries amb el seu nou xicot. L'exactriu hauria tingut diverses ofertes de televisió, però les hauria rebutjat amb l'objectiu de canviar de vida.