OT desapareix una vegada més de la televisió. La seva última edició va tornar a anotar fluixes dades d'audiència i TVE va decidir apartar-lo de les ofertes de la pròxima temporada. A més, a causa de les restriccions de covid era impossible gravar una edició amb normalitat. Ara Gestmusic ofereix l'espai a altres cadenes, però Antena 3 li ha donat l'esquena. No està interessada.

Gràcies a aquest concurs hem coneguts a importants artistes del panorama nacional, com per exemple David Bisbal, Lola Índigo, Aitana, entre d'altres. Tanmateix, no tots han tingut la mateixa oportunitat. La majoria són joguines trencades del programa, un simple producte. Ni tan sols els recordem.

Míriam Rodríguez XARXES
Míriam Rodríguez XARXES

L'última oportunitat de Míriam Rodríguez

Quan ingressen a l'acadèmia més famosa de la televisió, tots ells somien en dedicar-se al món de la música, però no és fàcil. És molt competitiu i no hi ha lloc per a tothom. Alguns han d'oblidar-se del seu somni. És el cas de Míriam Rodríguez. La cantant, que va quedar cinquena en la tornada d'OT a TVE, ha quedat totalment oblidada. Les seves cançons són gairebé inexistents, igual que les seves participacions en concerts i festivals. Ara mateix l'únic suport de Míriam és la televisió.

Míriam Rodríguez i Pablo López
Míriam Rodríguez i Pablo López

Míriam Rodríguez segueix els passos de Chenoa i David Bustamante. Agafar-se a un clau ardent abans de desaparèixer. La gallega accepta la proposta de Gestmusic de participar en la desena edició de 'La teva cara em sona', és una de les últimes concursants confirmades i tanca el càsting, on també es troba un altre company, Alfred.

La cantant seguirà els passos d'Agoney, que va guanyar en la novena i última edició del format. Alguns dels seus companys seran Anne Igartiburu, Josie, Alfred García, Andrea Guasch, Merche i Susi Caramelo i Agustín Jiménez.

Aquest no és el primer projecte en televisió de Míriam. La jove, que somia convertir-se en actriu, va participar en el cor de la presó de la sèrie 'Vis a vis' com una presa, i a més ha estat assessora de 'La Voz', també a Antena 3.