Molts dels rostres que van passar pel programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que van presentar primer Emma García i després (quan es van enfonsar les audiències i va ser cancel·lat), Toñi Moreno, van passar sense pena ni glòria. D'altres, en canvi, van aconseguir fer-se un lloc a la televisió, com Rafa Mora, que va passar uns quants anys a 'Sálvame'. I després tenim els que, a base d'explicar històries que surten del normal, van tenir alguns moments de glòria.

És el cas de Steisy, que va utilitzar el seu canal de Mtmad per compartir les seves vivències en festes eròtiques amb parelles liberals en què va participar quan era més jove. Steisy, que es feia anomenar 'Rubí Dorado', ens va transportar al món d'aquestes festes, on homes i dones ingressen per separat i tenen l'oportunitat de conèixer possibles parelles. Va començar explicant que, per entrar en aquestes festes exclusives, hi ha pàgines web on pots registrar-te sense necessitat de mostrar el teu rostre, i les parelles interessades acaven contactant. "Hi ha pàgines en les quals tu t'apuntes, encara que no tens per què ensenyar la cara. Poses les dades i hi haurà parelles que et vagin contactant", explicava la jove.

Steisy
Steisy

Així eren les orgies privades en què participava Steisy

Així mateix, a la festa "entren els homes i les dones per separat, i allà, fins que trobes la teva parella, vas coneixent," explicava la Steisy. Cada habitació ofereix una experiència diferent, des d'escenaris més sado fins a opcions més romàntiques o fosques. Una veritable aventura sexual. Cal esmentar que gaudir d'aquesta experiència té un cost bastant alt, ja que es tanca l'hotel en exclusiva per als participants, on arriben a passar fins a tres dies.

No obstant això, en aquestes festes, com en qualsevol àmbit, hi ha regles i condicions que han de ser respectades. Un dels principis fonamentals és el respecte envers els altres participants. Si no sents connexió amb algú, és important no forçar la situació. El consentiment i el respecte són condicions essencials per ser acceptat i mantenir-se en aquestes festes. Cada persona té els seus límits i preferències, i és fonamental respectar-los. "Hi ha persones que no volen que els besis, que no et quedis a dormir, que no els abracis o els facis determinades coses", comentava la jove.

Steisy
Steisy

A més del respecte, l'ús del preservatiu és absolutament imprescindible. Steisy emfatitza la importància d'utilitzar-lo i de no cedir davant de la temptació de prescindir d'ell. No utilitzar protecció pot resultar en conseqüències greus. "El que no el vulgui utilitzar, allà ells... Però és una ruleta de la sort. Jo mai no em ficaria al llit amb ningú que no volgués utilitzar preservatiu. Pot ser que no et passi res o pot ser que et passi alguna cosa i et penedeixis tota la teva vida", concloïa Steisy.