TVE no passa per el seu millor moment. La cadena pública ha anotat el seu pitjor resultat en els seus 50 anys en antena. Aquest 2021 cap dels dotze mesos de l'any no ha superat el 9,9% de quota de pantalla. Una dada gairebé irrisòria. Les crítiques a la cadena són molt dures i la imatge està totalment feta malbé. L'únic programa que aconsegueix superar àmpliament aquesta dada és 'MasterChef'. No obstant això, l'ens públic està molt content amb els resultats d'un dels seus programes.

'La Noche D' s'ha mogut al voltant del 9,4% de quota de pantalla entre totes les seves emissions. A més, l'espai compta amb una gran qualitat. Per aquesta raó, La 1 vol continuar apostant pel programa amb un tercer lliurament que ja ha començat a preparar-se, encara que ha sorgit un imprevist.

Dani Rovira en La nit D

Dani Rovira / TVE

Dani Rovira no continuarà en 'La Noche D'

Dani Rovira estava molt disposat a participar en una tercera temporada de 'La Noche D' si es donava l'ocasió. Tanmateix, una vegada que li han comunicat la decisió de la cadena, aquest ha decidit abandonar l'espai. Ja no tornarà a ser el presentador. Per aquesta raó, la productora i la cadena ja busquen un reemplaçament. I encara que no hi ha cap nom tancat podria ser una dona que s'encarregui del format, i per descomptat, una persona còmica. Tots els rumors apunten a Silvia Abril.

Dani rovira GTRES

Dani Rovira / TVE

El malagueny volia embarcar-se en nous projectes professionals. Tots pensàvem que es referiria a la interpretació, però no. Continuarà esprement el rol de presentador on s'ha sentit realment còmode. Ho farà a Movistar+ on posarà en marxa Mi año favorito, un projecte en el qual estarà acompanyat per Arturo González-Campos i que és la versió televisiva del podcast de mateix nom que ell mateix va crear.

Aquest programa comptarà amb convidats de tots els àmbits i es repassarà juntament amb ells el seu any favorit. A través de diferents seccions i col·laboracions, Mi año favorito repassarà els esdeveniments, personatges, música i imatges més rellevants i curioses d'aquell any des del punt de vista de les vivències personals de la persona convidada. Coneixerem el convidat a través dels seus records més personals.

Dani Rovira i Antonio Resines La Hora D RTVE.es

Dani Rovira / TVE

A TVE i Movistar+ hi ha hagut un encreuament de presentadors. Dani Rovira s'acomiadava de la cadena pública i Andreu Buenafuente de la plataforma de pagament. Tanmateix, pocs dies després es feia públic el nou treball d'ambdós. El català fitxa per TVE i el malagueny per Movistar+, quina coincidència.