Els futbolistes van portar la moda dels tatuatges i els rostres televisius la de les operacions estètiques. Actors, presentadors, cantants, entre altres professions artístiques passen molt de temps davant d'una càmera, saben que els veuen milions de persones, per aquesta raó cuiden el seu cos. Per exemple, en l'univers 'Sálvame' tots ells s'han sotmès en menor o major mesura a retocs estètics per veure's millor i combatre el pas del temps.

Aquesta pràctica era més típica en dones, tanmateix amb el temps els homes també es van atrevir a fer el pas. Són molts els que se sotmeten a tractaments estètics, alguns de més envergadura i altres ambulatoris, com per exemple injectar-se bòtox, àcid hialurònic o vitamines.

David Bustamante gym

Encara que el vam conèixer sent pràcticament un adolescent, amb 18 anys acabats de complir, David Bustamente ha experimentat un important canvi físic. Als seus 38 anys és gairebé irreconeixible i per descomptat molt més atractiu. Últimament és molt feliç amb el seu cos a pesar que ha tingut diversos vaivens en el pes. El cantant es mostra marcant múscul a les seves publicacions d'Instagram i lluint un somriure d'orella a orella.

El gran canvi físic de David Bustamante

La gran transformació de David Bustamante va arribar de la mà de Paula Echevarría. Aquesta va canviar el seu 'look' per complet, el seu pentinat és més afavoridor ara. A més, li va ensenyar a cuidar-se amb tota mena de cremes, va intentar deixar de fumar i li va posar força de voluntat per fer esport tots els dies, a més va canviar la seva alimentació, més sana i equilibrada.

Tots els esforços han tingut la seva recompensa i ens encanta el resultat. "Es nota que estàs donant-ho tot", "allà es nota que estàs al màxim", "t'estàs posant més fort que el vinagre" i "es nota l'esport" són alguns dels comentaris que rep el cantant gairebé diàriament i el fan molt feliç. Abans els seus hàbits alimentaris eren molt dolents.

Assegura que tenia molt mala relació amb el menjar, però no és l'únic. També amb el tabac. Amb aquest ha tingut una batalla sense fi. Hi ha temporades que l'ha deixat i altres que ha tornat. Per exemple, el vam veure fumar de nou quan va trencar amb Paula Echevarría. Amb el tabac aconsegueix deslliurar-se de situacions d'estrès, les que el fan augmentar de pes.

David Bustamante carillas

David Bustamante

El tabac fa malbé els pulmons, però també les dents. La nicotina els fa perdre el seu blanc ivori habitual i els posa grocs, en ocasions fins a picats i debilitats, així és com els tenia David Bustamante. Sempre evitava somriure perquè no se li veiessin les dents. Ara presenta una dentadura perfecta, totalment recta i amb les dents molt blanques. I és que com molts altres famosos, el càntabre s'hauria posat unes carillas.

"Les carillas estètiques són procediments ondológicos restauratius encaminats al camuflament de la superfície visible (o front) de la dent, a fi de corregir problemes estètics o patològics de les dents ocasionades per càries dental, restauracions prèvies, fractures, canvis de color o alteracions de la forma dental. Són fines làmines, generalment de porcellana, que es col·loquen a la part externa de les dents amb finalitat únicament estètica". Podràs lluir un somriure de cinema