A més de ser reconeguda com una de les royals més influents en el món de la moda, Carolina de Mònaco també es delecta amb el bon menjar. La primogènita de Grace Kelly i el príncep Rainier de Mónaco ha viatjat per molts països del món, gaudint dels restaurants més exclusius i més ben valorats. Tanmateix, el seu restaurant favorit no es troba al seu Mònaco natal, ni a França, ni Espanya ni al Regne Unit, sinó en una petita illa davant la costa d'Itàlia, lloc que sol freqüentar durant les seves vacances d'estiu.

Tots els anys, la germana gran del príncep Albert II de Mònaco sol navegar pel mediterrani al seu vaixell, el Pacha III, per visitar un dels seus llocs favorits a tot el món, l'illa de Capri, situada al sud del golf de Nàpols, davant la península Sorrentina. En aquesta illa de menys de 14.000 habitants es troba el restaurant Da Paolino, lloc que s'ha convertit en el refugi d'algunes celebritats com Julia Roberts, Tom Cruise, Richard Gere, Nicolas Cage i, per descomptat, la princesa Carolina de Mónaco. Aquest exclusiu restaurant destaca per la seva bonica decoració i una gran varietat de plats tradicionals que embogeixen el paladar dels seus comensals, entre qui destaquen la tradicional amanida caprese, pastes artesanals amb productes frescos del mar i el seu inigualable 'Linguine al Limone', un platet que molts altres establiments han intentat recrear sense èxit. També compta amb una gran quantitat d'aperitius i una sala de postres.

D'acord amb algunes ressenyes a Trip Advisor, el rang de preus d'aquest restaurant, decorat amb llums de majòlica i espelmes artesanals sobre els seus icònics llimoners, oscil·la entre els 103 i els 308 dòlars, preu que Carolina de Mònaco paga sense cap problema per poder degustar cada una de les delícies que ofereix el Da Paolino.

D'una simple trattoria italiana al restaurant preferit de les celebritats

D'acord amb la ressenya històrica a la pàgina oficial del restaurant, un home anomenat Paolino va obrir una simple trattoria italiana sota el dens sostre dels llimoners de Capri, un lloc "on a ningú no li importava l'aparença, tots eren amics, els ancians anaven a jugar a bitlles i preparaven plats típics de la cuina de Capri, utilitzant només ingredients locals i genuïns". El vi és produït per ells mateix amb raïm de la vinya i el peix és portat diàriament pels pescadors de Marina Grande. Tot això fa que el restaurant Da Paolino es converteixi en un dels millors restaurants del mediterrani, a causa de la seva "qualitat, autenticitat i senzillesa" dels seus plats.

Presidents de diversos països, primers ministres de tot el món, prínceps i princeses, xeics, celebritats de Hollywood i una gran quantitat de magnats empresarials, entre els quals destaquen els més inversors més influents de Silicon Valley, han sucumbit davant de l'hospitalitat, el servei i l'autèntic sabor italià d'aquest restaurant que ha estat atès pel seu propi amo des de la seva inauguració.