Isabel Díaz Ayuso sap molt bé com guanyar una batalla, està bregada en milers d'elles. Convertida en la presidenta de la Comunitat de Madrid més estimada ha de fer front un dia sí l'altre també als comentaris de l'oposició, fins i tot del seu propi partit, els qui intenten liquidar-la. La madrilenya ni trontolla. Mentre es discuteix sobre les famoses mascaretes del seu germà, un vídeo a Tik Tok s'ha fet viral on ella és la protagonista, encara que ni tan sols aparegui.

Ha estat el petit Nicolás, aquest jove que va posar l'elit potes enlaire amb la seva infiltració al més pur estil 007, que ha comptat un episodi que va viure amb ella. El cervell d'aquest jove és digne d'estudi, amb un vestit i una invenció que ni Ana Obregón, no va arribar a colar-se en els esdeveniments privats més importants i exclusius, fins i tot va arribar a creuar unes paraules amb els Reis d'Espanya.

Des que se'l va condemnar a tres anys de presó el 2014, el petit Nicolás va prendre la decisió d'allunyar-se del focus mediàtic. No obstant això, sempre ha estat al corrent de tot. Aquest divendres concedia una entrevista per a 'Motivationplus0', on ha revelat que va mantenir un moment íntim amb la presidenta de la Comunitat de Madrid.

Nicolás

Nicolás / EFE

La suposada trobada entre el petit Nicolás i Isabel Díaz Ayuso

"Va passar en un bon moment quan jo tenia 16 anys i ella tenia 30 i algun més a la seu del PP de Chamberí... Un moment...eh... un moment", ha arrencat explicant Francisco Nicolás Gómez amb cara murri en un vídeo que ja s'ha fet viral en 'Tik tok'.

Un dels reporters s'ha interessat per conèixer més dades d'aquest suposat moment íntim. "O sigui tens un moment íntim amb Ayuso?", el pregunta. "Estàvem sols i parlem de coses", s'ha limitat a dir el noi per tancar l'assumpte mentre continuava dibuixant un somriure murri al seu rostre. No ha volgut pronunciar-se més. Ja s'ha posat en el punt de mira moltes vegades i ara és més caut.

Nicolás efe

Nicolás EFE

El novembre de 2021 també va parlar d'aquest episodi. Ho va fer en una de les televisions locals de Catalunya, 8tv, per al programa '8maníacs'. "Tinc una anècdota que no puc explicar. Em vaig portar molt bé amb ella durant una tarda a la seu del PP a Chamberí".

Francisco Nicolás explicava: "Ella tenia 30 anys i a mi 16. Era molt simpàtica però no molt intel·ligent". El presentador, llavors va voler indagar en l'assumpte per conèixer si "hi va haver petó", a la qual cosa ell va respondre: "No, però si hi hagués hagut tampoc ho hauria dit".

Una col·laboradora del programa ràpidament va saltar i va explicar que estava mentint, en aquell moment el petit Nicolás va fer com si perdés la connexió.