Tom Cruise i Steven Spielberg són el centre dels titulars i les mirades de tots, això no només perquè ambdós són grans candidats per portar-se l'estatueta més aclamada per Hollywood, la dels premis Oscar (el primer per ser productor de 'Top Gun: Maverick', que opta a Millor Pel·lícula i el segon per Millor director per 'Els Fabelman'), sinó per un curiós missatge que el director li va donar a l'actor.

Durant el dinar de nominats als Oscar que es va realitzar al saló de l'Hotel Beverly Hilton, els dos van ser captats per les càmeres mentre se saludaven. Tal com assenyala Huffpost en el seu lloc web, Spielberg i Cruise ho van fer efusivament, deixant de banda qualsevol especulació que hi hagi mala relació entre ells després de treballar junts en 'Minority Report' o 'La guerra dels Móns'. I, menys encara, després de les paraules que li va dedicar el director a l'exespòs de Katie Holmes.

 

 

Spielberg va exclamar a Tom Cruise "Has salvat el cul a Hollywood!". A què l'actor va reaccionar abaixant el cap mentre somreia amb humilitat. Apropant-se a la seva orella, el reconegut director va agregar: "I pot ser que hagis salvat la distribució a les sales. Seriosament".

El cofundador de DreamWorks feia referència a les bones xifres a la taquilla de 'Top Gun: Maverick'. Doncs va ser la segona que més va recaptar l'any 2022, només per darrere d'Avatar, i la més taquillera de la filmografia de Tom Cruise.

El vídeo d'ambdues celebritats s'ha fet viral a les xarxes socials, on els internautes han destacat el digne paper de l'actor en la seqüela per aspirar a l'estatueta daurada més cobejada per la indústria cinematogràfica.

Després del dit per Spielberg a Cruise, molts han assegurat que podria ser un indici de què 'Top Gun: Maverick' podria donar la sorpresa en la cerimònia de Premis Oscar que té previst dur-se a terme el proper 12 de març. Una teoria que reforça el vídeo que ha elaborat la Acadèmia de Hollywood per anar escalfant motors de cara a la cerimònia, que presentarà Jimmy Kimmel, inspirant-se en l'estètica de la pel·lícula, així com precisa el mitjà ja esmentat.

Es pot destacar que, la presència de Tom Cruise va ser un dels punts forts de la reunió, i no només Spielberg es va apropar a saludar-lo, també ho van fer Jamie Lee Curtis, Guillermo del Toro, Brendan Gleeson, Paul Mescal, Baz Luhrmann, Michelle Yeoh, Austin Butlerfins i tot Ricardo Darín.

Números de 'Top Gun: Maverick'

D'acord amb Clarí, 'Top Gun: Maverick' va ser la segona pel·lícula en recaptar més de mil milions de dòlars durant temps de pandèmia. Només la va superar Spider-Man: No Way Home, que va fer 1480 milions. Però és important assenyalar que Maverick és la cinquena pel·lícula més reeixida als Estats Units (EUA) i la número 11 a nivell mundial.

A més, cal tenir en compte que No Way Home va ser un film de Marvel amb tres generacions d'actors de Spider-Man, mentre que Maverick no tenia tantes expectatives d'èxit, malgrat ser una seqüela.