El nom de Lady Gaga es va tornar tendència juntament amb una de les notícies més transcendentals fa un temps. Fora de l'àmbit musical, el cinema, l'espectacle, les xarxes i altres, els artistes poden tornar-se part de grans esdeveniments. Aquesta vegada, va ser el torn de la cantant, que va pagar 500.000 dòlars a una dona per una cosa que ningú no esperaria que passés. Continua llegint per descobrir tot sobre aquest episodi que, segurament, va resultar inoblidable per a aquesta celebritat (i per a la dona de l'abonament).

Generalment, les persones no esperen que als famosos els ocorrin coses mundanes. És a dir, es veuen inabastables a l'escenari, amb tot el món atent al seu talent i amb tal grandesa que resulta impossible concebre que alguna cosa pugui sortir malament. Però no és així, Lady Gaga pot donar fe d'això. I és que recentment van robar els seus buldogs francesos, a Los Angeles. Una experiència del tot traumàtica per a ella, els seus gossos, la persona que era responsable d'ells i fins i tot per al seu fandom. Per fortuna, Koji i Gustav (els gossos de la compositora i ballarina) es troben bé i van ser rescatats oportunament.

Gossos Lady Gaga

Lady Gaga i els seus gossos/ Instagram

Quan això succeïa, Gaga es trobava a Roma complint els seus compromisos laborals. Així que va utilitzar les xarxes socials per publicar que: "El meu cor està trencat i estic resant perquè la meva família estigui de nou unida amb un acte de bondat". En aquest mateix post va aprofitar per destacar una recompensa a qui li va tornar dues de les seves tres mascotes. La suma ascendia als 500.000 dòlars (410.000 euros) i se'ls va guanyar una misteriosa dona que els va trobar. Encara que no se sap amb exactitud on o com els va trobar, es presumeix que els va trobar lluny de casa seva (lligats a un pal). Però com es va donar aquest fet i qui més va sortir afectat?

Les paraules del passejador de gossos de Lady Gaga després de l'atemptat

Resulta que no va ser una experiència adversa només per a la intèrpret de 'Rain On Me', sinó també per a Ryan Fischer (el passejador de gossos). Mentre ell anava caminant pels carrers de Los Angeles un dia "normal" de feina, va aparèixer un cotxe d'on van baixar dos subjectes amb pistoles semiautomàtiques. Van intentar emportar-se les tres canines de l'actriu i cantant, però només en van poder prendre dos. El tercer, anomenat Àsia, va fugir de l'escena i va ser trobat posteriorment pels guardaespatlles. De tota manera, el que va sortir més afectat va ser Fischer, que va rebre un tret provant de defensar els animals.

Després d'entrar en un període d'incertesa tenint en compte la vida i la mort, es va recuperar i va fer unes declaracions. Va adreçar unes paraules a la novaiorquesa: "M'has mostrat molt suport durant tota aquesta crisi tant per a mi com per a la meva família. Però el teu suport com a amiga, malgrat la pròpia pèrdua traumàtica dels teus fills va ser infrangible. Els estimo i gràcies".

I aquesta és la història de com un duo de criminals va intentar robar a Lady Gaga, una cosa que molts dels seus fanàtics van tardar a assimilar.