La relació de Chris Hemsworth i Elsa Pataky és una de les més sòlides del panorama de l'entreteniment. Ella acabava de sortir d'una relació de tres anys amb l'actor Adrian Brody, i no tenia planejat iniciar-ne una altra tan aviat. Tanmateix, el protagonista de 'Thor' va aconseguir enamorarla d'una manera inesperada.

Inici de la relació de Chris Hemsworth i Elsa Pataky

A l'inici de la relació entre ambdós famosos, Elsa Pataky ja era una celebritat a Espanya i Chris Hemsworth ja havia rodat 'Star Trek' (J.J. Abrams, 2009) i es preparava per al paper de la seva vida: 'Thor' (Kenneth Branagh), que es començava a rodar el 2010.

Com esmentem anteriorment, la dona de 47 anys acabava de sortir de la relació que va mantenir amb Adrian Brody durant tres anys i no entrava en els seus plans embarcar-se en una altra tan aviat.

Tanmateix, el 2010 la professora d'anglès de l'actriu va insistir que tingués una cita a cegues, va insistir de tal manera, que la famosa va cedir. 'Em va dir que era un bon noi, que li donés una oportunitat, i vaig accedir a conèixer-lo', va dir en alguna ocasió, d'acord amb el recollit pel lloc web de Fotogramas.

Elsa Pataky i Chris Hemsworth
Elsa Pataky i Chris Hemsworth

Per la qual cosa la professora els va organitzar una cita a cegues amb l'estrella de Hollywood. Però just llavors ella havia de viatjar a Espanya per rodar 'DiDi Hollywood', pel·lícula en la qual Bigas Luna parlava d'una jove actriu que volia obrir-se pas a la meca del cinema. 'Vaig pensar que si li importava, m'esperaria', i així va ser, si ens remetem als fets.

El cert és que Elsa Pataky estava en el correcte i només un any després es va casar a Indonèsia amb el reconegut actor i avui dia són pares de tres fills: Índia Rose, nascuda el 2012, i els bessons Sasha i Tristan, nascuts el 2014.

D'altra banda, sembla que la professora d'anglès no només va donar com a resultat aquest gran amor, també van resultar positives les lliçons, com a prova d'això és que només uns mesos després d'aquest enamorament sobtat la dona es va embarcar en la saga 'Fast & Furious', que llavors anava pel cinquè lliurament, i es va quedar fins a la vuitena. També a Chris Hemsworth, que porta vuit pel·lícules interpretant Thor sense que ningú s'hagi queixat mai del seu accent.

Relació d'Elsa Pataky i Chris Hemsworth

Fins al moment el matrimoni ha demostrat ser un dels més sòlids de Hollywood. Al llarg de la seva relació, la parella ha hagut de bregar amb alguns obstacles, com la distància i la diferència de fama. Tanmateix, han aconseguit superar-los i mantenir una aliança sòlida.

Elsa Pataky i Chris Hemsworth
Elsa Pataky i Chris Hemsworth

Chris Hemsworth i Elsa Pataky són una inspiració per a moltes persones, i mostren que l'amor pot superar qualsevol obstacle.

La parella és molt discreta amb la seva vida privada, però en ocasions han compartit detalls sobre la seva relació. En una entrevista, Chris Hemsworth va dir que la seva esposa és "la dona més increïble que he conegut". Elsa Pataky, per la seva part, ha dit que el seu marit és "el seu millor amic".