Cristina Pedroche és el rostre estrella d'Atresmedia. Va fer els seus primers passos en 'Se lo que hicisteis' com a reportera substituta de Pilar Rubio després de la seva marxa a Telecinco. Des d'aleshores no ha parat d'encadenar un projecte després d'un altre. Però ha estat amb l'oportunitat de les Campanades a La Sexta, un 2015, quan va començar a pujar com l'escuma. La vallecana va fer furor en televisió amb el misteri del seu vestit i ha continuat amb aquesta estratègia durant set anys més. Atresmedia l'ha tornat a elegir com la candidata perfecta per donar les Campanades en Antena 3. Any rere any ha marcat rècord històric i s'ajusta cada vegada més a TVE, qui ha estat líder en les últimes tres dècades.

cristina pedroche La Sexta

Cristina Pedroche en 'Zapeando' / LA SEXTA

Cristina Pedroche renova un any més amb Atresmedia

"Vaig aparèixer per primera vegada en televisió (amb 21 anyets) a finals del 2009 a Sé lo que hicisteis i des d'aleshores no he parat de treballar. Soc una d'afortunada i estic molt orgullosa de la trajectòria que he tingut i del futur que m'espera. Tinc moltes ganes d'acabar l'any amb les #PedrocheCampanadas i començar el següent amb moltes noves il·lusions", assegura la presentadora de Zapeando.

cristina pedroche foto portada

Cristina Pedroche balla als exteriors de Globomedia / XARXES

Atresmedia ha volgut blindar el contracte de Cristina Pedroche. La col·laboradora està molt còmoda en el grup i la relació entre ambdues parts és perfecta. Novament, renova una temporada més. "És un privilegi continuar desenvolupant la meva carrera en Atresmedia, la meva casa des que vaig començar, i fer-ho envoltada dels millors professionals del sector", assegura en el comunicat de premsa de la cadena. Mentre les audiències acompanyin, Cristina Pedroche donarà les Campanades tots els anys. La seva intenció és aconseguir que Antena 3 lideri per sobre de La 1. El seu últim any va anotar 4,5 milions d'espectadors, rècord històric en els 30 anys de la cadena.

Cristina Pedroche té un contracte de cadena que renova any per any. Actualment la xifra es troba en els 600.000 euros anuals. Aquesta és la quantitat que cobraria la presentadora segons el portal iberoeconomia. En ella s'inclourien tots els projectes de Pedroche en televisió. 'Zapeando', la seva participació en diversos programes de la cadena com 'Hipnotízame', 'Mask Singer', 'El Desafío', entre d'altres.

cristina pedroche portada

Cristina Pedroche en 'Zapeando / LA SEXTA