Viralitzar els moments que més impacten els internautes sobre els artistes s'ha convertit en una cosa habitual. En aquesta oportunitat, la relació entre Miley Cyrus i Dua Lipa va ser l'objecte de les xarxes socials, ja que semblen trobar-se en mals termes ara per ara. El moment crucial per concloure això va ser durant la front row de la gran nit de Versace a Los Angeles, una desfilada que va tenir lloc el passat 9 de març, només unes hores abans que Endless Summer Vacation veiés la llum. Es pot destacar que ambdues estrelles van ser convidades, i encara que estaven assegudes molt a prop, van decidir ignorar-se.

Les joves artistes no estaven assegudes al costat, però gairebé. Entre elles s'ubicava el raper Lil Nas, amb qui la britànica d'origen albanokosovar, va estar xerrant amistosament sense dirigir en cap moment la mirada cap a Miley. Per la seva part, la filla de Billy Cyrus va utilitzar la mateixa estratègia: conversava amb Elton John, que era a l'altre costat, per desviar completament la seva atenció cap a un altre punt en el qual no hi hagués Dua Lipa. En ser captat l'incòmode moment, les imatges no van tardar a rodar per les xarxes socials fins a fer-se extremadament virals. Ni una breu salutació, ni una mirada de complicitat, ni un gest, encara que només fos per educació. Miley Cyrus i Dua Lipa no van creuar una sola paraula durant tot l'esdeveniment, tal com descriu Europa FM en el seu lloc web.

Què va passar entre Miley Cyrus i Dua Lipa?

Els fans no van tardar ni un segon a treure a la llum conclusions sobre la raó del distanciament entre les cantants, ja que van passar de besar-se i refregar-se pell amb pell a no dirigir-se ni la mirada. El cert és que sembla que tot es deu a les reproduccions de la teva cançó 'Prisioner'. Hem de recordar que les estrelles van gravar la seva primera i única col·laboració el 2020. El tema es va publicar el 19 de novembre de 2020, acompanyat d'un sensual i sagnant videoclip en el qual les dues mostraven el seu costat més salvatge, així com indica l'esmentat mitjà.

El tema estaria inclòs en Plastic Hearts, setè àlbum d'estudi de Miley, que va sortir a la venda una setmana més tard: el 27 de novembre de 2020. En aquest punt tot semblava ser perfecte, de fet, les artistes van promocionar la seva unió a les xarxes socials i es dedicaven missatges d'amor i admiració. Tanmateix, tot se'n va anar costa avall quan Lipa va decidir reeditar el disc Future Nostalgia. La intèrpret britànica va incloure en aquesta edició deluxe -nomenada Future Nostalgia (Moonlight Edition)- noves versions dels temes originals, a més de la col·laboració amb J Balvin en 'One Day' i la unió amb Miley Cyrus en 'Prisioner'. El negatiu per a Cyrus va ser que aquesta reedició va aterrar a les plataformes un 12 de febrer de 2021, a només tres mesos que Miley llancés Plastic Hearts. Des d'aquell moment, la majoria de les reproduccions es van fer en el de Dua i no en el de Miley.