Enmig dels rumors d'un possible romanç entre Kendall Jenner i Bad Bunny, els internautes han descobert que, a l'exnòvio de Kendall, Devin Booker, no li ha assegut per a gens bé aquesta notícia, així que va prendre la decisió de deixar de seguir-la a les seves xarxes socials. A més, el jugador dels Phoenix Suns de l'NBA també va eliminar a Hailey Bieber, una de les millors amigues de Kendall, de la seva llista d'amics a Instagram, ja que Hailey i Justin Bieber van ser captats sopant en una cita doble amb Kendall i Bad Bunny fa tan sols uns dies. Per la seva part, la top-model també va deixar de seguir Devin Booker a Instagram, eliminant les fotos amb el jugador de bàsquet de les seves històries destacades.

Els fans de la model, de 27 anys, van iniciar un debat en Reddit per parlar de la inesperada acció de Devin Booker, assegurant que l'exnòvio de Kendall està realment molest pels rumors que ella ja està en una nova relació, sobretot tenint en compte que ells van decidir acabar el seu festeig perquè les seves agendes no li permetien compartir temps de qualitat junts, i no perquè hagin deixat d'estimar-se. Tanmateix, alguns internautes afirmen que Devin va ser el primer en sortir amb altres noies, així que Kendall s'estaria venjant d'ell en acceptar sortir amb Benito Martínez Ocasio, nom real de Bad Bunny. "La cita de kenny amb BB (Bad Bunny) va fer exactament el que ella volia que fes", va escriure un usuari de Reddit.

D'altra banda, alguns usuaris de l'esmentada plataforma van assegurar que aquests rumors van prendre per sorpresa a Booker, ja que ell no esperava veure la seva exnòvia, amb qui pretenia reprendre la relació en algun moment, en una cita amb un dels cantants més famosos del moment. "Suposo que l'acte 'd'encara som amics' va ser bo sempre que cap d'ells no comencés a veure algú nou públicament"; "Sembla no haver-la superat per complet. Em pregunto qui és el que va acabar la relació"; "Encara segueix a Kim i Kylie! És una mica vergonyós deixar de seguir-la immediatament després de les notícies de Bad Bunny: està MOLEST", van ser alguns dels comentaris a la publicació.

Com van sorgir els rumors de romanç entre Kendall Jenner i Bad Bunny?

Fa tan sols uns dies, els noms de Kendall Jenner i Bad Bunny es van convertir en trending topic després que el compte 'DeuxMoi' publiqués que ambdós van ser vistos besant-se en The Bird Streets Club, un exclusiu club privat ubicat a West Hollywood, Los Angeles. Al principi, un informant va revelar que "una model soltera" havia estat vista besant-se amb el porto-riqueny. Minuts més tard, va publicar el següent: "Així que estic revelant que van ser Kendall Jenner i Bad Bunny. Tinc testimonis en l'escena que la van veure en el club".

D'acord amb 'People', "Kendall recentment va començar a sortir amb ell. Van ser presentats per amics. Ell es va mudar a Los Angeles fa unes setmanes i va comprar una casa. A ella li agrada i s'està divertint. Ell és diferent dels nois amb qui ella va sortir en el passat. És molt encantador".