'La Resistencia' és un dels programes més reeixits de la televisió. Les hilarants i improvisades entrevistes de David Broncano als famosos més variats van catapultar l'espai a la fama. Es va estrenar com un format 'low cost' de 'El Hormiguero' i ara no té res a envejar-li. Fins i tot compte amb els seus propis col·laboradors com Candela Peña. Precisament, l'actriu està en boca de tots aquesta setmana després de fer-se pública la detenció de la seva assetjadora.

El mes de maig passat Candela Peña va relatar en xarxes socials el malson que estava vivint i va decidir intervenir en l'assumpte denunciant aquest assetjament. Tant ella com el seu fill menor van rebre amenaces de mort. Després de mesos de recerca, la Policia Nacional ha donat amb el parador de la presumpta autora dels delictes, procedint a la seva detenció.

candela penya portada

Candela Peña / XARXES

Detinguda la dona que amenaçava Candela Peña

Es tracta d'una dona de 22 anys resident de Barcelona. L'acusada va utilitzar més de vint perfils falsos en xarxes socials amb què amenaçava de forma continuada a l'actriu. "Filla de la grandíssima puta, com no em treguis la denúncia et juro que mato el teu fill i aquesta vegada no és broma" o "et juro que el mato, a mi m'és igual, m'estàs fent mal", eren alguns dels comentaris que rebia per part d'aquesta persona.

candela penya foto

Candela Peña / MOVISTAR

Durant aquests mesos la policia ha fet un seguiment de les xarxes socials de la jove per donar amb el seu parador. En un primer moment Candela Peña no li va donar importància fins que va veure com aquesta dona controlava tots els seus moviments. Li va enviar fotografies d'ella amb el seu fill que no sabia ni com les aconseguia. Es va començar a preocupar i va fer públic el malson que estava vivint.

missatge a Candela Peña

Missatge a Candela Peña

Candela Peña va acudir a una comissaria de Madrid per interposar una denúncia per ciberassetjament. Va lliurar més de 40 pàgines atapeïdes de captures de pantalla de publicacions i missatges on es podien veure clarament aquestes amenaces.

De moment, l'actriu no s'ha pronunciat sobre això. Prefereix ser cauta en tot aquest assumpte, ja que és perillós, a més, té por per la salut del seu fill menor.