La MET Gal·la 2022 va estar emmarcada per la polèmica elecció del vestuari de Kim Kardashian: l'icònic vestit amb què Marilyn Monroe li va cantar el 'Feliç Aniversari' a John F. Kennedy el 1962. Després d'haver realitzat una dieta extrema per poder utilitzar-lo i ser acusada d'haver causat danys irreparables a la peça, Kim es va convertir en una de les reines indiscutibles de la nit, seguida per Blake Lively, la més ben vestida de la gala. Tanmateix, gràcies a l'escàndol que va protagonitzar Kim Kardashian amb el seu vestit, Kendall Jenner va poder dissimular un dels moments més vergonyosos en tota la seva vida, un detall realment escatològic que es va donar a conèixer en l'últim episodi del reality show 'The Kardashians'.

D'acord amb la seva confessió, la top-model va fer pipí dins d'un cotxe mentre anava de camí a la red carpet de la MET Gal·la 2022. De fet, això no va ser el més vergonyós, ja que, a causa de la incomoditat del seu vestit i l'espai reduït del cotxe en el qual viatjava, Kendall va tacar les seves sabates de Prada amb la seva pròpia orina, una cosa que la va incomodar durant tot l'esdeveniment, però va ser una decisió desesperada que va haver de prendre en aquell moment.

Mentre els seus estilistes s'encarregaven d'afinar els últims detalls del seu look abans de pujar les icòniques escales del Museu Metropolità d'Art de la ciutat de Nova York, Kendall Jenner va indicar que havia d'anar al bany, encara que no n'hi havia cap de disponible en aquell moment. "Necessito beure un xarrup d'aigua i necessito fer pipí. Que ningú no em jutgi", va indicar el seu equip de treball mentre viatjaven a bord d'una furgoneta. No obstant això, com no tenia cap lloc accessible al qual pogués anar, un membre del seu seguici li va suggerir que utilitzés una galleda de gel per fer pipí com una espècie de vàter portàtil. No obstant això, la model va rebutjar la idea mentre intentava buscar una altra solució. En trobar-se en un atzucac, Kendall va decidir que sí que ho faria.

La nova subhasta de les Kardashian-Jenner: l'orina de Kendall

"Això és tan mortificant per a qui hagi de bregar amb la meva orina després. Ho sento molt", va dir. I encara que l'equip de filmació no va mostrar qui s'havia encarregat d'això, sí es va escoltar com el seu equip de feina van intentar tranquil·litzar-la, i fins i tot feien broma amb ella. "Passa tot el temps al backstage", va comentar un assistent, mentre que una altra persona va treure la possibilitat de vendre el pipí de la celebritat.

Sense tenir una altra opció per calmar les seves ganes d'anar al bany, la model va prendre el cub per a gels i el va col·locar sota de la faldilla del seu enorme vestit. "Succeirà, però algú ha de dirigir la música perquè no puc deixar que m'escoltin fer pipí. Això està tan malament que ploraré", va indicar amb molta vergonya. Enmig de la situació, Kendall va prendre un minut per demanar-li perdó a Prada. "Això està tan malament, que no puc. Prada, ho sento molt", va dir abans de confessar el següent: "Hi ha pipí al meu peu".