Salten les alarmes per l'estat de salut d'Amaia Montero. El cap de setmana passat la cantant va publicar una fotografia on apareixia amb el rostre totalment al natural, però molt més demacrat. A la cara de l'artista es veia tristesa i cansament. Fa anys que la basca té un comportament una mica estrany a les xarxes socials. Són molts els seguidors que han fet mofa de les seves fotografies, especialment en aquelles que utilitzava el photoshop. Tanmateix, ara s'haurien penedit dels seus comentaris, i és que darrere d'aquestes imatges s'amaga una cosa molt més delicada i preocupant.

"Si l'esperança és l'últim que mor i encara no l'he perdut, de què em serveix la vida?, "Destruïda" o "Algí sabria dir-me per què a Maléfica l'anomenaven d'aquesta manera quan li van tallar les ales?", van ser algunes de les seves paraules que més impressió van donar a Instagram. No és cap secret que Amaia Montero no passa per un bon moment personal. Aquesta publicació podria ser perfectament una crida d'auxili.

Parla l'entorn d'Amaia Montero

A aquesta publicació se li suma una inquietant història on la cantant va compartir el número de telèfon del seu productor musical a Amèrica, Marcelo Vaccaro. El programa d'Emma García s'ha posat en contacte amb ell per intentar aclarir la situació. Marcelo es posiciona a favor de la teoria del hackeig, no obstant això, confessa que l'altre dia va rebre una trucada d'ella a les quatre del matí mentre dormia. El productor va intentar trucar-li però no li va agafar el telèfon. No sap res d'ella des d'aleshores.

La periodista Marisa Martín Blázquez està preocupada pels últims moviments de l'artista. "A mi em crida l'atenció els comentaris, les contestacions i que ella també ha tingut una època en què no ha estat bé, en la qual ella mateixa va reconèixer que era en un pou del que li costava sortir-ne".

Aurelio ha comunicat que l'entorn professional d'Amaia Montero ha contestat després de l'enrenou causat. "Bona tarda, ningú no està banalitzant res. No forma part de cap campanya promocional ni de màrqueting". Una persona propera a l'artista assegura que estan molt preocupats. "Molta precaució perquè estem amb un tema delicat de salut, un mal moment".

Amaia Montero era una de les artistes amb més èxit del país. Triomfava amb el grup 'La oreja de Van Gogh', però un bon dia va decidir abandonar-lo per emprendre la seva carrera en solitari. Tanmateix, va fracassar en el seu intent i es penedeix d'aquell moment.

La cantant encara no s'ha pronunciat sobre aquestes últimes publicacions i ningú sap res d'ella. El seu entorn està molt preocupat. Els seguidors a les xarxes socials ja parlen d'un episodi Verónica Forqué que caldria evitar.