'Sálvame' no passa per un bon moment en quant a audiències i es troba en remodelació, per aquesta raó no és bo posar-se en contra el públic o la direcció. Necessiten netejar la seva imatge. Per aquesta raó, es va prendre la decisió de vetar a Kiko Rivera a 'Secret Story' i en qualsevol altre programa de Mediaset per les seves polèmiques declaracions sobre la seva germana Isa Pantoja. Aquest va explicar que la jove va estar a punt de treure's la vida tallant-se les venes. Tot val per milers d'euros?

Kiko Rivera estava negociant una entrevista amb el 'Deluxe' per demanar disculpes per la seva última polèmica. Tanmateix, en aquesta ocasió no li han donat veu. Gairebé tots els col·laboradors han estat molt crítics amb el DJ i creuen que les declaracions han estat totalment fora de lloc. I a més, és una història que no li pertany a ell comptar.

Rafa Mora 'Sálvame' Telecinco

Rafa Mora / MEDIASET

Rafa Mora surt en defensa de Kiko Rivera

L'únic que ha sortit en la seva defensa ha estat Rafa Mora i li ha sortit molt car. "La Isa Pi que hem vist en els últims temps em sembla molt madura i ha crescut molt com a col·laboradora. Jo seré honest, he parlat amb Kiko abans i té clar que s'ha equivocat. Li he vist tocat, fastiguejat i amb ganes de poder aclarir-se", va aclarir el valencià en defensa al seu amic.

Kiko Rivera / MEDIASET

Kiko Rivera / MEDIASET

"Però en què s'ha equivocat en donar l'entrevista? Perquè al final ell ha de sentir el que diu", reflexionava Jorge Javier. "Tot just despenjar he notat que ell no està bé perquè jo crec que ningú no tiraria pedres a la seva pròpia teulada. Al primer que ha fet mal és a ell i a la seva imatge", contestava Rafa Mora.

L'amic de Kiko Rivera provava de defensar-lo. "Quan una persona està totalment centrada i sap el que està dient no diu aquesta sèrie de coses i sinó després quan el veus i quan es comenta i assimiles el que has dit, sinó no et penedeixes", explicava. "No l'excuso per a res i soc el primer que reconeix que s'ha equivocat", deia mentre tots els seus companys el critiquen durament. No paraven de retreure-li que defensés el cantant. "Si fos tu mirava a càmera i li diria cuida't, Kiko cuida't i ves molt amb compte perquè et miraran amb lupa", li va recomanar Kiko Hernández.

Els espectadors també s'han enfadat molt amb Rafa Mora i fins i tot demanen també el seu acomiadament immediat per la seva defensa al cantant. Si les audiències del format es veuen ressentides aquests dies és probable que li costi el lloc al valencià.