Les col·laboradores del programa Sálvame no són les úniques que passen per la sala d'operacions per veure's millor que mai i acabar amb tot allò del seu físic que els acomplexa i no els agrada. Ells, els col·laboradors, també fan el mateix. Prova d'això, l'últim que s'ha fet Rafa Mora. El que fos concursant de MyHyV ha presumit del seu gran canvi físic, en ple directe, durant la tarda del divendres 3 de desembre després de diversos dies absent del programa.

El motiu de la seva desaparició no era cap altre que les operacions que s'estava fent i li impedien anar a la televisió. Dos retocs, un a la cara i un altre al cos, que Rafa Mora s'ha fet a la mateixa clínica estètica a la qual van molts dels rostres que treballen i col·laboren a Telecinco, com María Patiño, Gema López o Terelu Campos. Un cridaner canvi físic que no ha deixat a ningú indiferent i amb el que el de València, segons diu, es veu millor que mai als seus 38 anys. La nova versió de Rafa Mora, a continuació.

RAFA VIU PANXETA t5

Rafa Mora a Telecinco

Al llarg de tota la tarda del divendres 3 de desembre el col·laborador de Sálvame es va passar el programa nu i embolicat a moltes capes de benes, com si d'una mòmia es tractés. El motiu no era cap altre que mantenir ocult els canvis estètics que s'ha fet en els últims dies. Uns retocs que quan el programa va arribar a la seva fi van sortir a llum, gràcies a l'ajuda de Paz Padilla que amb unes tisores es va encarregar de trencar les benes i ensenyar als espectadors el nou Rafa Mora. Foto:

rafa mora venes 2

Rafa Mora / TELECINCO

La primera part que Rafa Mora va descobrir del seu cos va ser la seva cara. Feliç, content, mirant a càmera i sense poder parar de tocar-se va dir: "M'he posat bòtox a la zona del front i m'ha quedat genial. Després m'he fet un tractament, que es diu efecte zoom, que és un làser que et treu totes les impureses de la pell i et queda perfecta." Un tractament facial, va explicar, perquè quan es faci fotos i els seus seguidors les ampliïn li puguin veure la cara com si el cul d'un nadó es tractés. És a dir sense porus, ni grans, ni res. La cara de Rafa Mora:

rafa mora cara operada

Rafa Mora / TELECINCO

rafa mora cara operada 2

Rafa Mora / TELECINCO

La segona part que el de València va ensenyar als espectadors va ser la zona del pit. "La meva doctora em matarà si l'ensenyo", deia el de Sálvame mentre feia esforços per treure's les benes i ensenyar els seus pits i els punts. L'operació que s'ha realitzat es diu ginecomàstia i consisteix a treure dels pits el greix que amb els anys es va acumulant. "Pot passar quan puges i baixes de pes moltes vegades o quan tens desajustos hormonals i et puja o baixa la testosterona, que aquest ha estat el meu cas," ha explicat el tertulià. En total 21 mil·límetres de greix a cada pit. Foto dels seus pits operats amb els punts blancs enganxats:

rafa mora pit

Rafa Mora / TELECINCO

rafa mora pit 2

Rafa Mora / TELECINCO

Dos retocs que han generat el riure dels seus companys, especialment Belén Esteban que no parava de riure cada vegada que Rafa Mora anava descobrint parts del seu cos. Quan va mostrar la cara amb bòtox, Belén Esteban va dir: "em descollono". Quan el de València es va treure les benes de la zona del pit i va mostrar els punts en directe la de Paracolls del Jarama va deixar anar: "Jo crec que t'has punxat els pits perquè se't notin més". El debat està servit i Rafa Mora operat.