Telecinco no passa per un bon moment. De liderar durant més de 33 mesos consecutius a perdre-ho absolutament tot. El grup de comunicació ha perdut audiència en els seus programes insígnia. 'Sálvame' ha arribat a mínims històrics, tan sols 12,9% de quota de pantalla i els realities de la cadena tampoc funcionen. 'Secret story' es va estrenar amb un molt fluix 14,5% share. Les audiències s'han cansat de les ofertes de la cadena i s'han passat a la competència, aquesta que ells anomenen cadena trista. Ara és la millor.

Arturo Valls i cocodril Mask Singer Antena 3

Mask Singer / ATRESMEDIA

Atresmedia ha sabut agafar avançament a la resta d'ofertes amb l'entreteniment com a plat principal. 'Pasapalabra', 'El Hormiguero o 'Tu cara me suena', són alguns dels seus programes de més èxit. No només acaba de renovar 'La Voz', també ha confirmat la tercera edició de 'Mask Singer'. La productora del format ja es troba negociant en secret amb alguns rostres importants d'aquest país o fins i tot internacionals.

Ana Obregón i Arturo Valls Mask Singer Antena 3

Mask Singer / ATRESMEDIA

Antena 3 vol posar tota la carn a la graella per a aquesta tercera edició. Cada temporada el nivell ha de ser més gran per sorprendre l'espectador. Encara que la segona temporada va anotar un 16,7% de mitjana i 2 milions d'espectadors, el nivell va ser molt més gran que la primera, que va marcar un espectacular 25% de share. La cadena vol millorar les dades amb aquesta tercera etapa i per a ells es duguessin a terme diversos canvis en la mecànica, però també en el jurat.

Per compromisos professionals, José Mota i Paz Vega han decidit abandonar el programa. Feia temporades que el còmic estava vinculat a l'espai dos temporades, però ara vol centrar-se en la comèdia. D'altra banda, l'actriu té noves pel·lícules. La sevillana només va estar en la segona temporada en substitució de Malú. Els Javis són els únics que es mantenen en el jurat una edició més.

Ana Obregón, fitxatge estrella de la tercera temporada

Tanmateix, Atresmedia ja té substituts. Fremantle ha tancat el fitxatge de Mónica Naranjo i Ana Obregón per a aquesta nova aventura. La protagonista d''Ana y los 7' ja va estar en un dels programes de la segona edició en qualitat d'investigadora convidada. El públic va valorar la seva participació molt positivament, fins i tot es va apropar a les seves sospites. Un encert de ple per competir amb la resta d'ofertes.

Ana Obregón torna a la televisió amb un projecte que la manté il·lusionada. La presentadora va aparcar els mitjans de comunicació quan el seu fill va emmalaltir de càncer. La vam veure participar en 'MasterChef' quan va mostrar una petita recuperació. Des que el jove va morir sol la vam veure presentar les Campanades a TVE. Deixa l'ens públic, on tant ha treballat en la seva carrera per fer el salt a Antena 3.