Quantes vegades hem vist a Poli Díaz al plató de 'Sálvame? El boxejador es va sotmetre a una de les seves entrevistes més dures el 2017, en un 'Deluxe'. Poli Díaz va parlar de les seves addiccions. Va assegurar que la seva etapa de toxicòman va quedar enrere. I per demostrar-ho va arribar a ensenyar els braços amb una esquinçadora confessió. "Mireu, no tinc ni una picada, jo mai m'he punxat, només he fumat".

El conegut com a 'Poltre de Vallecas' també va aparèixer a 'Sálvame' en una entrevista exclusiva a Kike Calleja. Això va succeir el 2019. Aleshores es parlava de la seva delicada situació econòmica. "Estava en un treball i han aconseguit que em vagin a fer fora". Poli Díaz ha aclarit que no és cap "indigent" i que no està "malament": "Em guanyo la vida fent classes i cuidant una finca". A més, el que fora set vegades campió de boxa a Espanya ha aparegut al costat de la seva xicota per demostrar a tothom que està enamorat, no està K.O. i segueix "per endavant".

Poli Díaz EFE

Poli Díaz / EFE

Poli Díaz, condemnat per maltractament

Després de tres anys de silenci el seu nom ha tornat a sortir a la llum i de fet té la seva xicota com a víctima. El Jutjat de Violència Sobre la Dona Número 2 de Las Palmas de Gran Canària ha dictat sentència per condemnar l'exboxejador Poli Díaz a dos anys de presó per maltractament habitual a la seva parella i per lesions en l'àmbit familiar mentre residien en un domicili del barri de Zárate de la capital grancanaria.

Poli Díaz EFE

Poli Díaz / EFE

El 2021 l'exboxejador va ser detingut per maltractar la seva parella. Se li interposa una pena de 24 mesos de presó. 16 per un delicte de maltractament habitual i vuit mesos de presó per un delicte de lesions en àmbit familiar. Té prohibit apropar-se a la víctima a menys de 500 metres. No pot acudir ni al seu domicili, ni al seu lloc de treball ni a qualsevol altre lloc on estigui ella durant més de cinc anys. Després de complir la pena, a Poli Díaz se li imposarà una mesura de llibertat vigilada durant cinc anys. A més, haurà d'indemnitzar la víctima amb 3.210 euros per dany moral.

Poli Díaz ha reconegut els fets i ha estat així que amb la condemna que se li imposa. Segons ha informat el gabinet de premsa del Tribunal Superior de Justícia de les Canàries (TSJC), Poli Díaz va comparèixer dimecres passat davant de l'esmentat jutjat i va admetre els fets comesos entre 2018 i 2021

En els fets admesos es recull que Díaz "li impedia que es maquillés, escollia la roba i calçat que pogués utilitzar, limitava que pogués treballar fora de casa i li proferia expressions com a 'filla de puta, porca, no vals com a dona"