David Bustamante ha aconseguit llaurar-se un futur a la televisió després del seu important descens en la música. Ja no és aquell jove que va sortir amb il·lusió de l'acadèmia i que arrasava en tots els seus concerts. El cantant ha aconseguit una altra font d'ingressos, els mitjans de comunicació. L'hem vist participar en tots els programes d'entreteniment com 'MasterChef' o 'El Desafiament', entre d'altres. Ara es troba de gira amb el musical 'Gosht'.

Una altra persona que anava d'estrella i ha acabat trepitjant tots els platós de televisió després de desaparèixer de la música és Kiko Rivera. Un altre clar exemple de joguina trencada, encara que en aquest cas, el fill d'Isabel Pantoja mai no ha estat un èxit en la indústria.

Kiko Rivera

Kiko Rivera / MEDIASET

El futur gens prometedor de Kiko Rivera en la música

Kiko Rivera ha viscut els seus pitjors anys en termes econòmics. El DJ no passa per un bon moment des que es va decretar l'estat d'alarma. La seva discoteca va tancar, es van cancel·lar totes les seves bolos, i no va entrar ni un sol euro a casa. Per aquesta raó, va decidir trencar el seu silenci i arremetre contra la seva mare per l'herència de Paquirri. Al cantant li urgia aconseguir liquiditat.

El mes de gener passat Kiko Rivera rebia una altra dura notícia. Universal Music trencava relacions amb el cantant. Es quedava sense discogràfica, segons els rumors per la polèmica amb la seva mare. No va tardar gaire a tancar un contracte amb Sony Music. El 8 de febrer veia la llum 'Dimarts', l'últim amb la discogràfica Universal.

En 2011 Kiko Rivera va donar a conèixer que s'anava a atrevir amb la música. Aquesta dècada en la indústria ha estat atapeïda de llums i ombres. El 2013, per exemple el fill d'Isabel Pantoja aconseguia amb el seu «Així soc jo» el número 1 en el chart general de descàrregues de cançons. Es va mantenir en el lloc durant una setmana amb un total de 18 milions de reproduccions en streaming.

Kiko Rivera EFE

Kiko Rivera / XARXES

Com a reconeixement, i tota una alegria per a ell, el 30 d'octubre de 2021, quan el Dj rebia el premi a la «Millor projecte digital multimèdia» de Radi Olé. 

Amb més de 150.600 seguidors a Twitch, la plataforma de streaming més important del món, supera els 315.00 o oients mensuals a Spotify on els seus temes més escoltats són 'Dona-li', 'Noia boja' o 'Amor prohibit'. Tanmateix, el fill d'Isabel Pantoja tan sols cobra 890 euros al mes per les reproduccions a Spotify.

Per sort, aquesta primavera, fins al proper 17 de setembre, reprèn la seva gira de concerts com a DJ que va quedar cancel·lada per la pandèmia. El 28 d'abril tindrà lloc un concert en directe on celebrarà la seva primera dècada com a cantant.