La Resistencia és un dels programes de més èxit dels últims temps. El programa de Movistar va tenir una gran repercussió a les xarxes socials. Estimat pel públic pel seu to despreocupat i els convidats d'allò més variats. Un programa que va partir amb la idea d'un 'Hormiguero low cost' i que va aprovar amb nota amb la seva pròpia identitat.

Al llarg de les seves quatre temporades hem vist milers de rostres i alguns fins i tot repeteixen, tret d'algunes excepcions, perquè admeten sentir-se com a casa. És el cas de la coneguda actriu Ingrid García-Jonsson. Fins i tot va arribar a col·laborar en el programa. La jove, que ha protagonitzat algunes de les pel·lícules i sèries amb més èxit, ha concedit una entrevista per a El Mundo on ha parlat de les grans dificultats que suposa viure de l'actuació.

Ingrid García Jonsson / MOVISTAR
Ingrid García Jonsson / MOVISTAR

Ingrid García-Jonsson parla dels seus problemes econòmics

Reconeix que és una professió amb molts alts i baixos i obstacles al camí, fins i tot per als artistes amb una carrera més consolidada. Aquesta entrevista sorgeix arran de la presentació del seu últim paper a la pel·lícula d'Álex de la Iglesia, Veneciafrenia. "Els diners se m'acaben, no hi ha nòmina a final de mes", comença dient l'actriu. En una ocasió va explicar que va deixar els estudis d'arquitectura pel seu gran somni. "O m'arriba una feina d'aquí a dos mesos o ja m'he de plantejar seriosament fer una altra cosa", admet sobre la seva dura situació econòmica. És un tema que l'atabala bastant. "Ara mateix estic molt malament", diu.

"Ara, perquè em va caure un treball del cel i he estat gravant deu dies a Budapest. Al compte tinc per tirar dos mesos, però aviat estaré una altra vegada estirant-me els cabells a veure què surt", afirma després del seu últim treball com a actriu. "L'any passat, per exemple, vaig rodar una pel·li en cinc setmanes i després en vaig tenir una altra que vaig ser set dies. La resta del temps no vaig fer res. Res! I ara estic igual, en una altra d'aquelles fases sense treball i em vull morir. Estic desitjant tornar a treballar", explica.

La interpretació li dona la vida, és el seu gran somni. No sabria viure sense això. "M'agrada massa aquesta feina i el cinema. Tenir la possibilitat de explicar històries i que la gent les vegi, en cas de treballar en equip amb tanta gent apassionada pel que li agrada. No sé si podria trobar això en moltes altres professions", diu en declaracions a El Mundo.

No obstant això, no li cauen els anells per treballar en una altra cosa. De fet, ja li va passar. "He estat cambrera i he estat feliç. He cuidat nens i he estat feliç. He fet classes i he estat feliç. Hi ha moltes professions en les quals em puc sentir realitzada i bé", expressa.