David Bustamante i Paula Echevarría fa anys que es van separar. Ambdós van ser una parella d'èxit al panorama nacional. Omplien infinitat de portades de revista, als photocalls els esperaven amb ànsia, sempre conjuntats i elegants. La parella es va beneficiar de la seva fama. Estaven de rigorosa actualitat i no parava de sonar el seu telèfon. Centenars de projectes, entre col·laboracions amb marques, projectes com els seus propis perfums, i els dos triomfaven a les seves respectives professions, ella com a actriu i ell com a cantant. Però quan van confirmar la seva ruptura, la fama d'ambdós va desaparèixer. Junts funcionen, però, per separat, no interessen a ningú.

Ni a David Bustamante li truquen com a cantant, i no per culpa d'una pandèmia, ni a Paula Echevarría com a actriu, i tampoc perquè no es facin pel·lícules. Els dos han hagut de reinventar-se per arribar a fi de mes. I el curiós és que el càntabre l'ha sabut fer molt millor, perquè s'ha ficat de ple a la televisió. Fins i tot ha provat sort com a actor, i li va millor que a la seva exdona.

David Bustamante es troba en aquests moments mostrant la seva millor versió a 'MasterChef Celebrity 6'. De moment, ja ha assolit la setena setmana. Abans d'estiu, ja se li va poder veure als 8 programes de 'El Desafío'. Abans havia col·laborat a gales de ''Hipnotízame', i fins i tot ha estat reporter a 'Como Sapiens'. Aquests mesos el podem veure com a actor i cantant al musical 'Ghost'. A més, apareixerà a diversos capítols de la segona temporada de 'HIT'.

David Bustamante té una tasca difícil, ja que xoca veure'l com a actor. I treure's aquest segell és realment complicat. Quan apareix Sam en escena, personatge que interpreta el cantant, és impossible no veure a David Bustamente, aquell cantant que va arrasar a començaments de segle. No obstant això, sembla que s'implica en tot el que fa i ha estudiat a consciència. Els espectadors queden bastant contents amb la seva interpretació.

Paula Echevarriaa

Paula Echevarría

Els dos han sentenciat les seves respectives carreres. El telèfon ja no sona per als seus somnis. Res no queda de David Bustamante cantant, ni de Paula Echevarría actriu. Fa anys que l'asturiana no treballa en televisió o cinema. Per sort, li va una mica millor a les xarxes socials. Són els seus únics ingressos a fi de mes. Col·laboracions amb marques de roba i complements. Publica tots els dies una fotografia a Instagram amb el seu abillament, on compta amb més de 3 milions de seguidors.