'La Resistència' és un dels programes més estimats de la televisió. Va començar fa ja quatre anys de forma tímida i sent una versió 'low cost' de 'El Hormiguero', tanmateix, les àcides entrevistes de l'espai i la varietat de convidats han catapultat el programa a la fama. Tots venen encantats i es mostren al natural, sense guió i sense preguntes prèviament pactades. Encara que tots ja en saben dues d'obligatòries, els diners que tenen en el compte corrent i les vegades que han practicat relacions sexuals l'últim mes.

David Broncano / movistar

David Broncano / MOVISTAR

David Broncano és una de les cares més conegudes del panorama nacional, de còmic a presentador d'èxit. Fins i tot ha rebut propostes d'altres grup de comunicació com Mediaset. Segurament per fer competència a 'El Hormiguero'. De moment, el de Jaén és de Movistar. Totes les seves entrevistes són un èxit amb milions de reproduccions a Youtube. Tanmateix, per primera vegada després de quatre temporades, Broncano es veu en l'obligació de deixar el programa per uns dies. Ha confirmat el seu positiu en Covid.

Grison substituirà David Broncano

Actualment la quarantena només és de 7 dies, així que dilluns vinent tornarà a estar al comandament de l'espai. De moment, per a aquest dilluns d'imprevist serà Grison qui s'encarregui de substituir-lo. Fa unes hores el compte de Twitter del programa donava a conèixer la notícia. "Ha passat una cosa", escrivien juntament amb una cara trista.

Grison MOVISTAR

Grison / MOVISTAR

Ja és habitual veure com els presentadors han de confinar-se a les seves cases després de donar positiu en Covid. Un dels casos més recents ha estat el de Nuria Roca, que ha estat substituït pel seu marit, Juan del Val. I no li ha anat malament en quant a audiències. Passarà el mateix amb Grison?

Es desconeix si el músic especialista en beat box estarà al capdavant del programa tota la setmana o tan sols aquest dilluns. L'última entrevista de Broncano va ser divendres passat que encara no havia donat positiu. En el programa va entrevistar la pilot de ral·lis, Cristina Gutiérrez, qui va quedar en tercera posició del Dakar en categoria T3.