Notícia bomba a Mediaset. En les properes setmanes Paolo Vasile deixarà de ser el conseller delegat del grup de comunicació després de 23 anys, des de 1999, al capdavant de la cadena privada més vista de la televisió fins fa un any, títol arrabassat per Antena 3. Des del curs passat les audiències no acompanyen Telecinco. La cadena ha perdut el lideratge que ostentava des dels últims 33 mesos. Ara és Antena 3 qui lidera des de fa 12 mesos. Pier Silvio Berlusconi, el fill hereu de Silvio Berlusconi, propietari de Mediaset España, considera que la cadena principal del grup necessita un revulsiu. El proper any s'espera una revolució total i ja s'ha començat pactant la sortida de Paolo Vasile després del fracàs d'un model de televisió que ha quedat obsolet. No obstant això, el directiu italià no se n'anirà sol, ha pactat una indemnització milionària de sis milions d'euros.

Paolo Vasile
Paolo Vasile

La sortida de Paolo Vasile ha agafat a tots desprevinguts. De fet, ahir mateix Mariló Montero va visitar 'Sálvame' per incorporar-se al grup de comunicació. Aquest dimarts s'estrena com a presentadora de Tot és mentida al costat de Risto Mejide. Juntament amb Jorge Javier Vázquez ha deixat clar que està disposada a fer tot el que li demani Paolo Vasile. Serà una altra persona perquè aquest ja no tornarà.

Jorge Javier Vázquez tremola davant de l'anunci de la sortida de Paolo Vasile

Ana Rosa Quintana o Jorge Javier Vázquez han estat els seus presentadors estrella durant les últimes dècades. Tanmateix, aquests podrien tenir les hores comptades, especialment el català. El presentador té por de la destitució de Paolo Vasile. Era el seu protegit i ara podria perdre aquesta protecció. A més, és conscient que Telecinco necessita un important gir de guió en tota la seva programació, especialment en el seu programa que ara mateix és el menys vist de tota la cadena. 'Sálvame' amb prou feines aconsegueix el milió d'espectadors i un fluix 12% de quota de pantalla. El mateix succeeix amb l'emissió 'Deluxe', és igual el famós en qüestió, ni Anabel, ni Kiko Matamoros amb Belén Esteban van aconseguir aixecar l'audiència.

Jorge Javier Vázquez Mediaset
Jorge Javier Vázquez Mediaset

Jorge Javier Vázquez ha parlat en nombroses ocasions del seu comiat. Està preparat, encara que mai no ha deixat clara una data. Fa anys que el de Badalona arrossega problemes de salut. Això, sumat a la seva edat, podria ser un determinant per prendre's la vida amb més calma i aparèixer menys en televisió. Tanmateix, Vázquez no està disposat a desaparèixer tan aviat. Sap que la gent igual que t'estima, t'oblida. Ell no està preparat per caure en l'oblit. Tanmateix, si algun programa es cancel·la en els propers mesos aquest és 'Sálvame'. Tornaria Jorge Javier Vázquez amb Ana Rosa Quintana? La proposta ja estava sobre la taula de Paolo Vasile fa temps, però és molt complicat treure de la programació un programa que ocupa un total de quatre hores diàries en directe.