Diverses personalitats han encapçalat les més exclusives campanyes publicitàries durant diverses dècades: Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Jane Birkin, Madonna, Kate Moss, Lady Gaga i tot el clan Kardashian-Jenner han marcat tendència al món de la moda. Tanmateix, hi ha una artista que es va convertir en icona de bellesa a començaments dels anys 60 i en l'actualitat continua sent una musa per a les campanyes publicitàries.

Es tracta de Cherilyn Sarkisian, millor coneguda com Cher, artista nord-americà de 75 anys que continua marcant tendència al món de la moda. La intèrpret de "Believe" ha protagonitzat la campanya de primavera 2022 de la marca de botes UGG al costat de la model Imán, la promotora de festes Susanne Bartsch, l'exeditor de 'Vogue', André Leon Talley, i el jugador de bàsquet Kareem Abdul Jabbar.

UGG ha volgut crear un curt amb la cantant per representar la seva essència; en el vídeo es pot observar Cher a la seva casa de Malibú, veient algunes pel·lícules en blanc i negre, mentre truca per telèfon a la seva mare, l'actriu i cantant Georgia Holt, de 95 anys. Durant el vídeo, la cantant comenta que "La meva mare em va dir que no podia ser un dibuix animat i vaig pensar 'Per què no? Puc cantar, puc ballar, puc córrer i ser divertida", va recordar Cher, mentre caminava pels racons de la seva luxosa mansió. En els últims segons del vídeo, la cantant es qüestiona el fet que la consideren una icona: "Mai no entenc a què es refereix la gent quan diu que soc una icona. He passat per moltes coses i potser també simpatitzen amb mi, com jo hi empatitzo... Tinc estil, això és segur", va finalitzar la cantant.

L'altra campanya és amb la marca de cosmètics i maquillatge, MAC Cosmetics. En el vídeo es pot veure Cher en la seva màxima esplendor, lluint la seva característica cabellera negra i un vestit que portaria perfectament Kylie Jenner per a una MET Gal·la. Juntament amb Cher es troba la rapera Saweetie, qui es mostrava impressionada amb la presentació de la cantant. En el vídeo, la rapera li pregunta a Cher "Com ho vas fer?", i ella contesta: "Soc com aquest pintallavis, quan estic, estic", mentre enlluerna amb el seu imponent maquillatge i el seu estil característic; deixant de banda la imatge de "dona casolana" que es va mostrar en el curt d'UGG.

Cher/ Agència

Cher/ Agència

A l'actualitat, els vestits amb transparències es poden trobar a qualsevol catifa vermella o certamen de bellesa. Tanmateix, va ser Cher qui es va atrevir a utilitzar un modelet com aquest per a la seva presentació de la primera MET gal·la el 1974. El vestit estava dissenyat per Bob Mackie i només tapava l'essencial, ja que estava confeccionat amb plomes i lluentons sobre una malla transparent que envoltava la seva impressionant figura. L'artista, que té gairebé 6 dècades de carrera artística, és un referent d'estil a nivell mundial, ja que va obrir les portes a moltes tendències que es consideraven "prohibides" o de mal gust per a l'època, avançant-se al seu temps, arribant a considerar-se una de les apostes segures amb relació al món de la moda.