Recentment, Charlene de Mònaco va reprendre les funcions com a esposa del príncep Albert. La princesa ja s'ha deixat veure en diversos actes públics que formen part de la seva agenda oficial, tanmateix, ara la seva nova tasca és organitzar el sopar de Nadal del palau de Mònaco. Per a l'ocasió ha preparat un suculent i luxós banquet.

Després d'una llarga recuperació i absència, l'esposa d'Albert de Mònaco ha tornat a ser amfitriona de l'exquisit sopar de Nadal del palau reial i sota aquest càrrec s'ha vist bastant exigent amb el seu menú.

Menú nadalenc de Charlene

La princesa vol que tot sigui perfecte i conquistar els convidats amb preparacions exquisides diverses, així ho assenyalen alguns mitjans estrangers. Alguns dels plats que destaquen són el bacallà a la monegasca, barbagiuai i unes peculiars galetes de xocolata, així ho recull Panorama al seu lloc web. A més, l'esposa d'Albert ha demanat que les preparacions se serveixin a les luxoses vaixelles del Palau de Grimaldi, per celebrar la salut que els ha acompanyat aquest any després de passar tot el mes de desembre del 2020 en aïllament, i el 2021 amb algunes seqüeles, indica Mui Kitchen.

Asseguren que Charlene de Mònaco fa mesos que organitza, prepara i està en contacte amb els xefs del palau reial, perquè vol que tot llueixi ideal per a la seva família i convidats en el sopar de Nadal. És un gest i una gran manera de demostrar que han tornat a estar units, malgrat els rumors que van circular entorn del seu matrimoni aquest any. Encara que la princesa i el seu espòs Albert s'han mostrat molt enamorats i units des que Charlene va reprendre les activitats reials, alguns tabloides continuen insistint que en realitat el matrimoni va arribar a un acord milionari per evitar el divorci, ja que ella era summament infeliç en aquesta relació.

Segons alguns mitjans de comunicació estrangers, aquesta exigent festa de Nadal que està organitzant podria ser només una estratègia per continuar fingint que són un matrimoni feliç.

Charlene, amfitriona des de fa 11 anys

Com cada any, la princesa de Mònaco serà novament l'amfitriona i organitzadora del gran sopar de Nadal dels Grimaldi, que precedeix a l'obertura de regals i a la gran foto familiar del principat de Mònaco, aquest és un rol que compleix des de l'any 2011.

Aquest any la princesa de Mònaco no només celebrarà al costat del seu espòs Albert i els seus dos fills Jacques i Gabriella, també amb altres convidats molt especials. I quina millor manera de demostrar el bon gust d'aquesta família que als aliments que se serveixen a la taula per a Nadal. És per això que la princesa Charlene ha decidit en aquesta oportunitat, com en totes, exigir un menú que sigui excels i que deixi tothom molt satisfet, incloent els principals menjars que tradicionalment se serveixen per Nadal, però amb sabors que marquin la diferència.