Amb tot el conflicte que hi ha des de fa uns anys enrere entre els dos germans, Harry i Guillem, el rei Carles III ha demanat de passar els seus últims anys en pau i és per això que va demanar als seus fills que no arruïnessin els seus últims dies amb la seva baralla. Després de la mort de la seva mare, la reina Isabel II, l'actual rei va pujar al tron el setembre del 2022, quan això va passar, pel que sembla Carles III els va demanar als seus fills que no arruïnessin els seus últims dies amb la seva baralla.

Fins al moment, d'acord amb el ressenyat per RSVP, se sap que el monarca els va abordar a la sortida de la capella de San Jorge al castell de Windsor perquè deixaran de banda aquestes diferències que han fet que es portin tan malament en els últims anys, des que Harry es va casar amb Meghan Markle. "Si us plau petits, no facin dels meus últims dies una misèria", van ser les presumptes paraules que els va dir als seus dos fills, Harry i Guillem. Segons aquesta versió, que va ser explicada pel mateix Harry, ambdós es van enrojolar en adonar-se de la preocupació del seu pare per la seva pèssima relació de germans, assenyala el mateix mitjà ja esmentat.

Conflicte entre Harry i Guillem

Presumptament, Harry i Guillem es porten malament des de fa uns anys enrere, i tot sembla indicar que la petició que els va fer el rei Carles no podrà ser complerta, ja que, en les memòries d'Harry titulades Spare, que sortirà a la llum oficialment el proper 10 de gener, va revelar que va tenir un dur enfrontament amb Guillem. Se sap que el rei Carles està bastant molest arran de la sèrie "Meghan i Harry" la qual es troba a Netflix, on es van revelar més detalls foscos sobre la família reial. No obstant això, la reialesa ara espera un altre dur cop després de les revelacions que estan per conèixer-se de l'autobiografia d'Harry, on novament explicarà detalls privats sobre la seva família.

Harry i Guillem porten una mala relació des que el duc de Sussex va decidir abandonar les seves funcions reals el 2020 per anar-se'n a viure amb Meghan Markle als Estats Units (EUA). De la mateixa manera, la relació es va veure encara més afectada després que Harry i Meghan revelessin que la família reial és racista i que van rebre maltractaments quan encara vivien allà. Després d'aquestes declaracions la seva primera trobada va ser en el funeral del príncep Felip l'abril del 2021. Després, es van tornar a veure les cares en els funerals de la reina Isabel. En aquest sentit, tot sembla indicar que el conflicte entre Harry i Guillem no té final, per la qual cosa la petició del rei Carles ja va ser rotundament ignorada.

Spare, autobiografia d'Harry

El volum de gairebé 600 pàgines està dividit en tres moments clau que el fill menor del sobirà britànic ha definit de la següent manera: "Des de la nit que m'embolica", el primer; "Ensangonat, però no postrat", el segon i "Capità de la meva ànima", l'últim.