Aquell espaterrant noi de Missouri, que va iniciar la seva carrera amb poc més de 20 anys a Thelma i Louise a començaments dels anys 90, està a punt per a una nova etapa. Com expliquen grans artistes de l'entreteniment que han pogut treballar amb ell, es tracta d'un artista d'un altre món. No només perquè el seu atractiu es resisteix amb el temps, sinó que té un encant i talent ineludible. Però Brad Pitt ja parla de retirada, el seu imminent comiat li pesa al món sencer. La desil·lusió és gran, però queden centenars de moments per al record.

Són moltes les estrelles de cinema que han marcat la indústria radicalment. Brad Pitt és un dels artistes el catàleg de pel·lícules del qual és un tresor. Amb joies de culte com 'El club de la lucha', 'Troya', '¿Conoces a Joe Black?, 'Sr. y Sra. Smith', 'Entrevista con el vampiro' i 'Ocean's'. En definitiva, un individu que s'expressa a través de l'art. Però, avui dia, amb 59 anys d'edat, l'actor es qüestiona el seu ritme de vida. D'acord amb unes declaracions que va donar enmig de la presentació de 'Bullet Train', va dir que està en el seu últim tram i vol pensar bé els seus següents passos. L'actor parla de retirada i les alarmes sonen. Continua llegint per assabentar-te dels detalls.

Brad Pitt deixa l'actuació? El seu pla de retirada ho diu tot

Fa uns mesos, en entrevista amb GQ, Pitt va dir: "El meu temps a Hollywood va acabar". El cert és que l'intèrpret ha dit en diverses ocasions que brega amb alguns problemes de salut mental. Per tant, la idea de posar-li fi a la seva carrera cinematogràfica és una cosa que no es veu gaire llunyana. I per despertar més controvèrsia, 'Page Six' va informar que va vendre les seves accions de la productora Pla B. L'empresa que va fundar amb la seva exesposa, Jennifer Aniston, a finals de l'any 2000. Ha produït èxits com '12 años de esclavitud', 'Había una vez en Hollywood' i 'Los infiltrados'.

Segons li ha dit un informant al mitjà citat, l'ex de Angelina Jolie vol fer una pausa i prendre els anys següents amb més calma. "Brad ha decidit que vol viure una vida tranquil·la en el futur i està pensant com es veu la 'semi-jubilació' per a ell". Les fonts asseguren que el comiat és més a prop de l'esperat. Malgrat que l'home que li va robar el cor a Jennifer Aniston continua exercint a Hollywood, el cert és que està elaborant el seu pla de escapada. Ja no només de les pantalles, sinó del seu país natal.

Com ha indicat Just Jared, "Brad està considerant deixar Hollywood i mudar-se a França". En altres ocasions ha demostrat tenir altes expectatives de viure a França, ja que va comprar el Chateau Miraval per fer vi. Encara que aquest somni no se li va complir particularment, ja que, després del seu divorci, Jolie el va vendre. Totes les pistes indiquen que el guanyador de l'Òscar té altres interessos i ja està satisfet amb la seva carrera cinematogràfica.

En definitiva, el públic s'ha de fer la idea que Brad Pitt és un artista consumat. Serà aquest l'any per posar-li punt final al seu llarg capítol com a estrella? Aviat ho sabrem.