Anònims que guarden semblança amb les principals personalitats de Hollywood? És un aspecte que crida l'atenció quan realment es comprova que existeixen similituds. Brad Pitt ha estat un dels homes més admirats i desitjats de la indústria des dels seus inicis en els 80. El seu gran físic i talent en interpretar diferents personatges el van transformar en un actor il·lustre de les últimes dècades. A tal efecte, en tots aquests anys s'han anat descobrint individus que s'assemblen a ell, però ara l'estrella té el millor doble de la història.

Nombrosos elements han sortit a col·lació en xarxes socials i mitjans per la seva semblança amb Brad Pitt. No obstant això, en aquests moments està treballant amb el millor doble de la història. Si la celebritat hagués compartit el ventre de la seva mare, estem segurs que aquest presumpte "germà" no compartiria tanta semblança amb ell. Aquest no és el cas del doble, al que no li fa falta portar el cognom Pitt per tenir els seus mateixos trets. En el seu nou projecte cinematogràfic, el qual protagonitza juntament amb George Clooney, compta amb un actor de risc que és la seva còpia.

Brad Pitt i el seu clon
Brad Pitt i el seu clon

El doble ha de ser un actor que substitueixi la celebritat en escenes en les quals no vulgui o hi hagi d'haver en. Per a això, lògicament, ha de tenir un substitut que s'assembli i que no saltin a la vista les diferències a la cinta. I, encara que aquest és l'objectiu, no sempre s'aconsegueix una persona especialment idèntica perquè se suposa que és impossible. O no? Doncs, contrari al que diuen que cada persona és irrepetible, el doble de Pitt és el seu clon. Fins al moment no se sap qui és i pel que sembla no es notarà la diferència a la pel·lícula.

La pròxima pel·lícula de Brad Pitt i George Clooney

La reunió del model nord-americà i George Clooney és una de les més esperades. Ambdós estan rodant un thriller per a la plataforma de streaming Apple TV, Wolves. D'acord amb The Hollywood Reporter, Jon Watts (conegut principalment per Spiderman Homecoming i Far From Home) és el guionista, director i productor del llargmetratge. Va ser el 2021 que va donar un avenç del cast de la pel·lícula i va informar que tant el protagonista de Fight Club i el de Syriana serien els qui produirien el film a través de les seves companyies.

En una entrevista que va fer poc després amb la revista People, Clooney va dir: "Pitt és un bon amic meu i ho passem molt bé junts. Estic ansiós per començar a filmar amb ell". I molts desitgen veure'ls compartir crèdits novament, ja que l'última vegada que van treballar junts va ser a Ocean's Eleven. Ara bé, a fi de continuar donant de què parlar, van aparèixer unes fotografies en les quals se'ls veu lluint jaquetes de cuir i pantalons de vestir. Aquestes instantànies marquen el començament d'un nou projecte que pot ser nominat en els següents premis. Ja que Brad Pitt té el millor doble de la història, i George Clooney està implicat, la pel·lícula estarà a l'altura d'aquest elenc impecable? Aviat ho sabrem.