La cantant californiana Becky G va sorprendre als seus fans amb una fotografia a la platja juntament amb el seu nuvi, Sebastian Lletget (encara que no el menciona ni se li veu la cara, es pot assumir pel posat sobre les cames d'una altra persona). Utilitzant un suggeridor biquini color rosa, joieria daurada i ungles stiletto en color taronja neó, la cantant va aconseguir incendiar les xarxes socials en posar amb el seu cabell solt mentre gaudia de la brisa marina i de l'inclement sol que bronzeja la seva pell. "LA MAMI A LA PLATJA", va titular la cantant la fotografia, sumant milers de "likes" en unes quantes hores.

Amb gairebé 900.000 "likes" i més de 1.800 comentaris d'elogis, la cantant va demostrar que és una de les intèrprets del gènere urbà més volgudes pels fans del reggaeton. Comentaris com: "Hermosa", "Mami", "Reina" i "La meva crush", van ser tan sols alguns dels centenars de milers d'afalacs que va rebre la intèrpret de "Sin Pijama".

Publicació d'Instagram de Becky G (@iambeckyg)

A més d'admirar la bellesa de la cantant d'origen mexicà, els fans insistien sobre la presentació del seu nou tema, que promet ser igual de reeixit que la seva cançó "Mami" en col·laboració amb l'artista colombiana Karol G. Tot i que encara no hi ha data d'estrena per a la seva nova cançó, la cantant va confessar en un vídeo que es troba a la ciutat de Miami culminant els enregistraments del seu nou àlbum, i mentre coordina els últims detalls del llançament de la seva nova producció gaudeix dels dies assolellats de les costes de Florida.

Així mateix, la intèrpret de "Fulanito" ha volgut donar un missatge d'amor propi i acceptació en mostrar el seu cos al natural, una cosa que fins fa molt poc temps li generava ansietat pels complexos que sentia amb relació a la seva figura. Encara que sigui gairebé impossible de creure, la cantant mai no s'ha sentit còmoda amb el seu cos, ja que considerava que no complia amb els estàndards de bellesa de la dona llatina en no tenir prominents corbes i tenir un cos "petite".

Publicació d'Instagram de Becky G (@iambeckyg)

En una entrevista realitzada fa alguns dies, la cantant va indicar el següent: "Vaig passar per aquesta transició de nena a dona jove davant tot el món. Estàs exposat tot el temps: com et veus, com parles, com et poses alguna cosa. Definitivament em va afectar i va impactar en com em veia a mi mateixa".

Després d'admetre que els seus inicis en la indústria de la música van canviar la seva percepció de bellesa, la cantant va admetre que sentia que no representava la dona llatina. "La meva mama té corbes i les hi va donar totes a la meva germana. Jo no vaig obtenir res d'això. I en aquest moment, estem en una tendència en la qual ser curvilini és increïble, així que penso: 'Bé, jo no tinc això'", va indicar. Tanmateix, amb diverses sessions de teràpia i enteniment de l'amor propi, la cantant va poder admirar la seva pròpia bellesa. "És aprendre a estimar-nos i acceptar-nos per aquesta singularitat. Desaprendre les coses que ja no ens serveixen, com comparar-nos amb els estàndards de la societat d'avui perquè, lamentablement, continuen canviant," va afirmar.