De les celebritats es pot esperar qualsevol cosa, però el suposat romanç entre Bad Bunny i Kendall Jenner ens va prendre per sorpresa a tots. De moment no hi ha res confirmat entre ells, però la notícia ha explotat les xarxes socials a causa del surrealista de la situació, convertint-se ràpidament en trending topic. Fa un parell de dies, el perfil especialitzat al món de l'entreteniment, 'DeuxMoi', va afirmar que l'estrella de 'The Kardashians' havia trencat la seva tradició de sortir amb jugadors de l'NBA per començar un tòrrid romanç amb un dels cantants llatins més reconeguts a nivell mundial: Bad Bunny. Segons el portal de notícies, un informant va indicar que una "model soltera", germana d'una famosa, havia estat captada besant-se amb Bad Bunny en un club privat de la ciutat de Los Angeles. Al principi, es va especular que podria tractar-se de Gigi Hadid, però l'esmentat perfil ho va desmentir en confirmar que es tractava de Kendall Jenner. "Així que estic revelant que van ser Kendall Jenner i Bad Bunny. Tinc testimonis en l'escena que la van veure en el club", van publicar.

En aquell moment no hi havia cap evidència fotogràfica que confirmés els rumors d'aventura entre el porto-riqueny i la top-model. Tanmateix, hores més tard, ambdós van ser vistos en una segona cita, però aquesta vegada acompanyats de dos dels millors amics de Kendall, Justin i Hailey Bieber. Segons ha transcendit, una font va informar a 'The U.S Sun' que Kendall Jenner i Benito Martínez Ocasio, nom real del cantant, van sortir a sopar al restaurant Nobu Malibu en una cita doble amb Justin i Hailey.

L'informant va assegurar que l'intèrpret de 'Me porto bonito' va sortir per separat per evitar els paparazzis que es trobaven als afores del reconegut restaurant. "Sembla que ella estava provant d'evitar els paparazzis, i ell es va escapar. No n'hi havia gaires allà i crec que un dels fotògrafs no se'n va adonar de qui era", va dir l'insider. De fet, alguns testimonis que eren al lloc van revelar que Kendall i el 'conill dolent' es van mostrar en actitud afectuosa en un lloc reservat de lloc, així que tots apunten que van sortir per separat per despistar la premsa, però van acabar passant la nit junts.

Les xarxes exploten davant del presumpte romanç entre Kendall Jenner i Bad Bunny

Com era d'esperar-se, els comentaris dels fans d'ambdós artistes no es van fer esperar, sobretot els de Bad Bunny, que no estan per a gens feliços amb la nova 'núvia' del seu ídol. "Llavors m'estàs dient que Bad Bunny, el meu assaonat i culte rei llatí, que constantment denuncia la falta de respecte dels colonitzadors, ara està sortint amb Kendall Jenner? Això no pot ser real. BENITO AQUEST NO ETS TU!"; "Aparentment, Bad Bunny s'estava besant amb Kendall Jenner i, sincerament, un home sempre em decebrà"; "Creieu-me quan dic que en cap multivers no em vaig imaginar a Kendall Jenner i a Bad Bunny junts", van ser tan sols alguns dels comentaris que van publicar els internautes a les xarxes socials.