És una de les persones més volgudes per Paolo Vasile, però no pot deixar que s'enterboleixi la seva cadena, ni empitjorin les dades d'audiència. Han demanat a la direcció de Mediaset l'acomiadament de Paz Padilla per les seves últimes declaracions sobre les vacunes. Una gota que ha curullat el vas. Des que va morir el seu marit l'estiu passat, l'actitud de la gaditana ha canviat per complet. La presentadora va començar a imposar la seva visió sobre l'amor i la mort, i ara també s'ha dedicat a opinar sobre la Covid com si fos una experta.

pau padilla portada

Paz Padilla / MEDIASET

Els espectadors de Mediaset han estat molt crítics amb ella i no entenen que encara continuïn mantenint-la al seu lloc després de totes les barbaritats que ha deixat anar per la seva boca en aquests últims mesos. La gaditana s'ha pronunciat sempre a les crítiques amb el seu humor tan característic. Mai no hi ha contestat, però en aquesta ocasió l'han afectat. Paz Padilla es va sentir humiliada després de les crítiques i les rialles que van provocar les seves últimes paraules en el directe amb Anne Igartiburu on va dir que les vacunes no servien per a res davant la nova variant.

Paz Padilla està preocupada pel seu futur en televisió

Paz Padilla estaria passant el seu pitjor moment televisiu. La setmana passada la revista Semana va avançar en portada que la gaditana està preocupada pel seu futur en televisió. Sens dubte el rebuig del públic ha estat el que li ha fet més mal. Ha passat de ser una de les persones més estimades en televisió a la més odiada. Quan era actriu i còmica això no el succeïa. Va ser agafar les regnes de 'Sálvame' i la seva imatge va canviar per sempre.

pau padilla portada

Paz Padilla / XARXES

Però no només el públic li ha retirat el seu suport, també els seus companys. Kiko Hernández, Kiko Matamoros o Belén Esteban han estat molt crítics amb ella. Fins i tot alguns han arribat a riure per la forma en la que va anomenar a les variants. És una companya que sempre ha caigut bé, però les seves actituds recents no agraden en absolut.

Pau Padilla / MEDIASET

Paz Padilla / MEDIASET

I no només ha estat qüestionada pels seus companys, també pels seus caps. Paolo Vasile hauria parlat amb ella per donar-li un toc d'atenció sobre les seves últimes paraules que han ocasionat un escàndol a la cadena. Si torna a succeir una cosa així no tindrà més remei que apartar-la del grup de comunicació, almenys fins que es renti la seva imatge. De fet, Risto Mejide ja va deixar clar que no volia treballar més amb ella i la va vetar a 'Got Talent'.

Què passarà finalment amb Paz Padilla a Mediaset? La pressió augmenta.