Encara que es cregui que el món de Hollywood és frívol, hi ha artistes amb una intel·ligència superior que han creat grans obres o personatges. Tal és el cas de l'actor Matt Damon, el sorprenent coeficient intel·lectual de 160 del qual, l'ubica al costat de genis com Albert Einstein i Stephen Hawking. Després d'una prolífica carrera com a actor, el també guionista i productor sempre ha demostrat ser un home molt culte dins del seu cercle.

Val recordar que dins del seu àmbit laboral va obtenir l'Òscar al millor guió original gràcies a "Good Will Hunting" el 1997. A la pel·lícula l'actor va interpretar un prodigi matemàtic no descobert, que fa la neteja al voltant d'una escola de la Ivy League. En aquesta mateixa cinta, també va ser nominat a millor actor i el Globus d'Or al Millor Guió, així mateix va tenir una segona nominació en la mateixa categoria per la seva participació en "The Martian", l'any 2015. Sens dubte gràcies al seu talent i a la seva trajectòria, pot demostrar que té el que pot garantir al seu Coeficient Intel·lectual.

Matt Damon Wikipedia
Matt Damon

L'actor, nascut a Cambridge el 8 d'octubre de 1970 i amb 30 anys de carrera, s'ubica entre les cinc persones més intel·ligents del món. Al lloc número 1 trobem l'actor japonès Masayori Oka, conegut com a Masi Oka, que ostenta un Coeficient Intel·lectual de 189. El segueix James Woods amb 184, Quentin Tarantino i Matt Damon amb 160.

Però el protagonista d''Interstellar' no és l'únic famós amb un impactant coeficient intel·lectual. Hi ha altres artistes que també entren en la llista de genis de Hollywood. Per exemple, Robin Williams que va ser un dels actors i comediants més talentosos i memorables de tots els temps. A més d'estudiar ciències polítiques, va perfeccionar les seves habilitats teatrals en la Julliard School. Tenia un coeficient intel·lectual de 140. Sempre va destacar per les seves magistrals interpretacions.

Així mateix, Quentin Tarantino, amb un Coeficient Intel·lectual de 160, és director de cinema que té en el seu historial pel·lícules s'han convertit en clàssics, com Pulp Fiction (1995) i Inglorious Basterds (2009). Té dos premis Oscar, tres Globus d'Or, dos premis BAFTA, així com la Palma d'Or del Festival de Canes.

L'actriu Nicole Kidman no només és una de les artistes més valorades de Hollywood sinó també una de les més intel·ligents, amb un coeficient intel·lectual de 135, l'actriu va deixar els seus estudis per centrar-se en l'actuació. Així mateix, destaca l'actriu Natalie Portman, amb un Coeficient Intel·lectual de 140. Va cursar Psicologia a la Universitat d'Harvard i es va graduar amb honors a la Universitat Hebrea de Jerusalem.

nivole kidman dee a prop gtres
Nicole Kidman

Portman va ser la primera actriu en guanyar un Òscar alhora que tirava endavant la seva llicenciatura. Parla 6 idiomes i és una de les poques actrius que ha guanyat els quatre premis més importants del cinema per una sola pel·lícula: l'Òscar, el BAFTA, el Globus d'or i el Premi del Sindicat d'Actors. Definitivament es pot treballar en Hollywood i ser tan geni com Albert Einstein o Stephen Hawking i això l'actor Matt Damon ho ha demostrat amb escreix.