Un any més viurem el Festival de Eurovisió, una de les dates més desitjades per als Eurofans, i en aquesta ocasió sense restriccions, com abans de la pandèmia. Queden tan sols 30 dies perquè descobrim al nou guanyador o guanyadora i podria ser Chanel, les apostes donen tot per ella, i això que a Espanya es tenien seriosos dubtes. Sembla que els seus moviments atreuen un gran públic.

En aquesta ocasió el festival tindrà lloc a Itàlia, país guanyador de l'any passat. Tanmateix, encara que tan sols falti un mes per a la celebració de l'esdeveniment musical més important no tot està tancat. Els nostres artistes ens poden sorprendre i molt amb les seves posades en escena.

Ara tots els artistes que es pujaran a l'escenari treballen dur per donar el millor d'ells mateixos i deixar cada país en molt bon lloc. Chanel està fent una àmplia gira per tots els mitjans de comunicació, tant nacionals com internacionals. Mentrestant, ella té tots els números per guanyar, d'altres ja ni ho pensen.

El representant de Bulgària a Eurovisió en recerca i captura

És el cas d'Intelligent Music Project, representants de Bulgària. Segons explicava el mes de gener passat el portal Bluper, el vocalista Ronnie Romero està en recerca i captura a Espanya des del passat 17 de novembre de 2021.

L'esmentat mitjà detallava que el cantant que va viure durant uns anys a la capital no hauria comparegut a la crida judicial en un jutjat de Valdemoro per prestar declaració en qualitat d'investigat per un delicte d'amenaces contra la seva exparella. A més, el cantant té interposat una ordre d'allunyament per la qual no es pot apropar a menys de 500 metres de la seva exparella. Tampoc no pot comunicar-se amb ella de cap manera.

Aquesta notícia ha sortit a la llum després de conèixer-se el seu rebuig d'assistir a la segona PreParty espanyola, després de la celebrada a Barcelona a finals de març. La pròxima serà aquest cap de setmana a Madrid. A través del seu compte de Twitter, detallaven que el grup", desafortunadament, no podrà visitar l'esdeveniment a Madrid ja que està ocupat gravant nova música". A més, afegien que "hagués estat genial reunir-nos a Madrid amb el representant espanyol i futur finalista del concurs, però els artistes de vegades han de sacrificar-se".