Tots hem seguit molt de prop la relació entre Andrea Janeiro i Jesulín de Ubrique durant tots aquests anys per la boca de Belén Esteban. Segons la col·laboradora de 'Sálvame', la seva filla no té gaire bona relació amb la família del seu pare, i és que des que es van separar, quan tan sols era un nadó, gairebé tots els familiars del torero li van donar l'esquena. La jove tampoc no té una estreta relació amb el seu pare. El torero mai no s'ha preocupat d'Andrea. Ni tan sols li ha pagat els estudis. Les diferències amb els seus altres fills són notables.

Diversos mitjans asseguren que Andrea Janeiro es va assabentar per la premsa de l'embaràs de María José Campanario. El seu pare no li va trucar per explicar-li-ho. No obstant això, fa uns mesos, amb l'arribada de Julia Janeiro a Madrid, el torero va quedar per menjar en un restaurant amb ambdues. Tanmateix, molt aviat podrien veure's de nou les cares perquè recentment s'ha publicat que Carmen Janeiro estaria planejant casar-se. La germana de Jesulín de Ubrique és l'únic contacte estret amb Andrea Janeiro en la família. Sempre s'ha preocupat per ella, tal com li ha agraït en nombroses ocasions Belén Esteban.

Carmen Janeiro

Carmen Janeiro / EFE

Encara que han passat per una greu crisi, Carmen Janeiro està disposada a segellar el seu amor amb l'empresari Luis Masaveu Herrero. La tia d'Andrea Janeiro es va enfadar molt amb el torero quan va descobrir que aquest no pensava pagar-li els estudis fora d'Espanya, simplement perquè no estudiava a Madrid. Van tenir una forta discussió, fins i tot es van distanciar.

Carmen Janeiro no vol que Andrea Janeiro falti al casament

Sabem segur que Andrea Janeiro serà de les primeres que rebrà la invitació, i Carmen Janeiro li faria molta il·lusió que anés a l'esdeveniment.

Carmen Janeiro i Luis Masaveu van viure una forta crisi l'estiu passat i van decidir posar punt i final als deu anys de relació. Una de les causes de la ruptura va ser la distància. L'empresari vivia a Portugal i ella no volia abandonar Marbella. Carmen Janeiro ho va donar tot per la relació i Luis no. La germana del torero es va allunyar del focus mediàtic només per preservar la intimitat de la seva parella.

Carmen Janeiro Marbella GTRES

Carmen Janeiro / Agència

Es van donar una altra oportunitat poques setmanes després de trencar la relació. Van passar el Nadal junts i ara han pres la decisió de casar-se. Andrea Janeiro, que preserva l'anonimat, és molt feliç del futur enllaç de Carmen Janeiro, la seva tia favorita.

Encara que Andrea Janeiro guarda l'anonimat, segurament els paparazzis estaran molt pendents de la trobada pública entre Jesulín de Ubrique i la seva filla, una fotografia que es pagaria amb milers d'euros. De moment cal esperar perquè no hi ha data ni lloc per a tal celebració.