En les últimes setmanes no han deixat de sortir a la llum informacions sobre la relació entre Ana María Aldón i José Ortega Cano. Notícies que apuntaven a un imminent divorci entre la col·laboradora de Telecinco i l'extorero. Però res més lluny de la realitat. Resulta que Ana María no només no té intencions de separar-se del vidu de Rocío Jurado, sinó que pretén recuperar la normalitat com més aviat millor. Fins i tot li hauria demanat perdó a Ortega Cano per tot el recolo que ha causat i els disgustos que això li ha donat.

S'ha estat dient que Ana María pretenia divorciar-se d'Ortega Cano. Que estava "aclarint les seves idees" i esperant que aquest li demanés el divorci per perdre'l de vista. Sobretot arran que Aldón hagi desaparegut durant gairebé un mes sense donar senyals de vida.

ana maria aldon t5
Ana María Aldón / Telecinco

Els mitjans s'omplen de falsedats sobre Ana María Aldón

No obstant això, el que ha estat fent Ana María ha estat, efectivament, "aclarint les seves idees", però al costat d'una psicòloga professional que li ha ajudat a sortir de la depressió en la qual estava sumida arran de les informacions que han sorgit sobre presumptes (i falses) tensions que mantenia amb Ortega Cano i amb la seva filla, Glòria Camila, i la pressió mediàtica a què ha estat sotmesa.

A més, també s'ha dit que Ana María estava buscant un pis per instal·lar-se quan trenqués amb José Ortega Cano, quan en realitat el que ha estat fent és buscant un pis per a la seva filla Gema Aldón, el seu xicot i la filla d'aquest. Perquè vol que visquin a Madrid, però considera lògic que tinguin el seu propi habitatge, ja que el camí no és que vagin a viure al domicili on habita amb l'extorero i amb el seu fill de 9 anys. A més, és conscient que la casa en la qual viu serà per als hereus d'Ortega Cano, i vol que la seva filla tingui alguna cosa el dia de demà.

Ana María Aldón vol tornar amb Ortega Cano

Es pot dir que ella també ha tingut part de culpa en la situació que s'ha generat, ja que ha estat la primera que no ha dubtat en anar a platós de televisió a canvi de diners per parlar de la seva relació sense desmentir cap de les informacions, encara que això provoqués certes alteracions en el vidu de Rocío Jurado, tal com hem vist en algunes de les reaccions que ha tingut amb els mitjans de comunicació quan l'han qüestionat sobre l'estat de la seva relació amb Aldón.

És per això que Ana María li hauria demanat perdó a Ortega Cano, sabent que en part ella també és responsable de tot el que s'ha estat dient. Vol tornar amb ell i reprendre la relació tal com era fa uns mesos.