Què succeeix entre Albert Rivera i Malú? Hem parlat en nombroses ocasions d'una crisi entre ells, tanmateix cap dels dos no ha volgut confirmar ni desmentir aquests rumors. La cantant està de vacances a les platges gaditanes i curiosament ho fa amb el semblant trist i sense la companyia del polític. Des d'aquestes suposades fotografies que no han vist la llum, els rumors d'una ruptura no deixen de créixer.

Gema López ha donat per feta la ruptura a 'Sálvame' aportant possibles dades sobre el final d'aquesta relació. La parella va començar a sortir el 2019 i va formar una família en juny de 2020 amb el naixement de Lucía, la primera filla de Malú i la segona d'Albert Rivera.

Albert Rivera i Malú efe
Albert Rivera i Malú efe

Albert Rivera es va oferir com a representant de Malú

Sembla que un dels principals motius d'aquesta suposada ruptura seria per l'interès d'Albert Rivera de convertir-se en representant de Malú. A la cantant li va semblar bona idea, però no li va agradar res que li proposés acomiadar a part del seu equip. Segons la periodista, tot es va desencadenar quan "Albert Rivera li comenta que li pot portar des del seu despatx assumptes amb la seva carrera musical". L'advocat li va demanar a la seva parella que algunes persones no tinguessin "certa influència en la vida" de l'artista.

Malú ATRESMEDIA
Malú ATRESMEDIA

"Això ha provocat friccions i ha estat el principi d'una crisi que sembla que s'allarga en el temps. Haurem de veure si són capaços o no de superar aquesta crisi", ha explicat López: "Això ho veu ella com una intromissió", ha sentenciat.

No obstant això, no veure'ls junts no és sinònim d'una ruptura. Albert Rivera i Malú sempre han portat la seva relació en la més estricta intimitat, amb la discreció més gran possible. A diferència de la seva anterior parella, Beatriz Tajuelo, l'exlíder de ciutadans no ha aparegut en cap esdeveniment ni acte públic de la mà de l'artista. També intenten parlar poc o gens l'un de l'altre. Albert Rivera només va fer declaracions sobre Malú quan va dimitir com a líder de Ciutadans.