Amb un passamuntanyes estampat en 'animal print', Rauw Alejandro es va colar en un concert del 'Motomami World Tour' a la República Dominicana i va aconseguir passar desapercebut entre la multitud. Tanmateix, Rosalía no podia deixar passar per sota de la taula la visita del seu nuvi i quan va començar a cantar 'Hentai' va dir: "Aquest tema avui m'agradaria dedicar-l'hi a algú que és aquí", en clara al·lusió al cantant camuflat entre el públic.

El nuvi de Rosalía no era a la zona VIP com era d'esperar-se. Tal com ha fet en altres ocasions anteriors, Rauw Alejandro es va colar com un fan més de la catalana i el van veure ballant i cantant el repertori, inclosa l'enganxosa 'Despechá', que s'ha convertit en la cançó de l'estiu 2022. Encara que el porto-riqueny va voler passar desapercebut, els seus tatuatges i passamuntanyes van aixecar sospites d'alguns fans que van aconseguir reconèixer-ho. A les xarxes socials es van publicar algunes stories i vídeos del cantant, inclosa una foto propera on es reconeix clarament. En acabar el xou va abandonar el recinte escortat, amb la cara ben coberta amb el passamuntanyes, a bord d'una moto.

Des de fa mesos que la parella és protagonista de rumors i especulacions respecte a la seva relació. S'ha especulat sobre la ruptura de la parella, una cosa que cap dels dos no ha desmentit o confirmat. És tot un misteri si el romanç continua endavant, a gairebé un any que el ratifiquessin de manera pública. Cap dels dos no ha emès cap declaració sobre els rumors que els sotgen. Tanmateix, recentment l'intèrpret de "Te Felicito" va publicar en el seu compte d'Instagram un misteriós missatge que apunta a no creure tot el que surt a Internet. "No creen tot el que veuen i tot el que escolten per la internet, excepte que soc a Saturn, fent l'àlbum més cabró de l'any i de l'altre any i de l'altre i de l'altre", va assenyalar Rauw Alejandro.

El famós mestre Joao va arribar a predir que la Rosalía i Rauw Alejandro van trencar fa temps però no ho han fet públic per màrqueting. "Jo el que veig és una qüestió de màrqueting, una mica més a nivell professional, en el qual no és el moment de donar-li boom a això, perquè es taparien altres coses. Però jo veig que ells han trencat fa temps", va assenyalar el vident.

El setembre de l'any passat la parella va confirmar el seu festeig en l'aniversari 28 de Rosalía. "Bliss: Libra i bendecida", va escriure la catalana en el seu Instagram posant radiant al costat del seu nuvi, que li va escriure a la seva xarxa social: "Encara que se'n vagi el sol amb tu, el dia mai no acaba. Feliç cumple bebé". Des d'aquell moment han acaparat titulars i s'han convertit en la parella favorita de la música. El 14 de febrer d'aquest any Rauw Alejandro va anomenar a la cantant espanyola, el "amor de la seva vida" i "la persona més extraordinària que he conegut". Al juny van viatjar junts a Grècia i van posar en paisatges paradisíacs. No se sap si la parella va trencar, però el cantant no vol perdre's cap concert de la Motomami, encara que hagi de colar-se amb passamuntanyes.