Després d'haver guanyat el judici per difamació en contra de la seva exesposa, Amber Heard, l'actor Johnny Depp tornarà a la gran pantalla molt abans de l'esperat. Encara que l'actriu de 'Aquaman' no està disposada a acceptar la decisió del jurat de la cort de Virgínia, Depp està decidit a seguir amb la seva vida el recuperar el suport dels seus fans i la confiança de les productores de Hollywood.

Segons es va poder observar en el perfil de IMDb de l'actor, Johnny Depp ja està confirmat com un dels protagonistes del film 'Jeanne du Barry' en interpretar Lluís XV de França, que va regnar a mitjans del segle XVIII, sent aquest el primer paper de l'actor en més de dos anys. Segons la sinopsi de la pel·lícula, 'Jeanne du Barry' comptarà la història de Jeanne Bécu, una dona "que va néixer com a filla il·legítima d'una costurera empobrida el 1743 i va ascendir en la cort de Lluís XV per convertir-se en la seva última amant oficial".

Aquest nou projecte cinematogràfic serà dirigit per Maïwenn Le Besco, actriu famosa per interpretar 'Diva Plavalaguna' a la pel·lícula 'El quinto elemento' (1997). L'actriu francesa no només dirigirà el film, ja que també serà l'encarregada de donar-li vida al personatge principal de la trama, Jeanne Du Barry. A més de Depp i Maïwenn, la resta de l'elenc inclou la participació de Pierre Richard, Noémie Lvovsky i Louis Garrel.

Al moment, la pel·lícula es troba en preproducció i encara no hi ha data estimada per a la seva estrena. Tanmateix, sí es va poder conèixer que la productora 'Why Not Productions' serà l'encarregada de finançar el nou projecte de Depp. A més, recentment es va postular per a la venda durant el seu pas pel prestigiós Festival de Cinema de Canes. Encara no es coneix com li va ser a la producció durant la seva postulació a Canes, però tot apunta que les apostes van pujar quan es va donar a conèixer la decisió a favor de Johnny Depp en el judici contra Amber Heard.

L'última pel·lícula que va protagonitzar l'actor va ser 'El Fotógrafo de Minamata', estrenada el 2020. Aquest film va ser dirigit per Andrew Levitas i narra la història del fotògraf de conflictes bèl·lics, W. Eugene Smith, qui va decidir viatjar al Japó per documentar el terrible cas d'enverinament per mercuri de diverses comunitats costaneres del país nipó. Tanmateix, malgrat l'excel·lent interpretació de l'actor, el cert és que no va aconseguir fer molt soroll a causa de la pandèmia per coronavirus i per haver perdut una demanda per difamació al Regne Unit contra el diari 'The Sun'.

Així mateix, l'actor també té planejat llançar un disc amb el guitarrista Jeff Beck amb qui va estar de gira en els últims dies pel Regne Unit i on va coincidir amb la seva exnòvia, la model Kate Moss. "Vaig conèixer a aquest tipus fa cinc anys i mai no hem deixat de riure des d'aleshores. De fet, vam fer un àlbum. No sé com va succeir. Sortirà al juliol", va indicar Beck davant la multitud, segons va informar Deadline.