Olvido Hormigos va desaparèixer de la televisió després de provar el seu costat fosc. La concursant de GH VIP 3 se les va veure amb Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez, però durant el seu periple televisiu s'ha guanyat molts més enemics, com Alessandro Lequio. Aquesta setmana l'exregidora ha perdut el pols judicial contra l'aristòcrata per segona vegada. Olvido Hormigos va interposar un recurs d'apel·lació contra la sentència que la condemnava a pagar 50.000 euros en concepte d'indemnització al col·laborador de televisió i a la seva dona, María Palacios, per un delicte contra el dret a l'honor i a la intimitat. Però l'Audiència Provincial de Madrid ha desestimat el recurs, així que Olvido Hormigos està obligada a pagar totes les costes que ascendeixen a 20.000 euros. Per tant, haurà d'abonar la quantitat de 70.000 euros.

Oblido Hormigos MEDIASET
Olvido Hormigos MEDIASET

Un dur cop per a la representada de Toño Sanchís. "Les manifestacions detallades en aquesta demanda de la senyora Olvido Hormigos, parlant sobre la vida íntima del senyor Alessandro Lequio i la senyora María Palacios i sobre infidelitats i trobades sexuals, realitzades en programes de televisió de màxima audiència com Sálvame i Sálvame Deluxe, de Telecinco, són constitutives d'una intromissió il·legítima en el dret a la intimitat dels demandants", explicava la sentència, emesa pel Jutjat de Primera Instància l'agost de 2020.

"Haurà d'abonar la quantitat de 30.000 euros a María Palacios en concepte d'indemnització de danys i perjudicis morals (...), abonar 20.000 euros a Alessandro Lequio en concepte d'indemnització de danys i perjudicis morals (...), així com al pagament d'interessos i les costes d'aquest procediment", detallava.

No obstant això, la batalla entre Olvido i Alessandro podria continuar, i és que ara l'exconcursant de GH VIP podria apel·lar al Suprem, tanmateix, si la justícia dona de nou la raó al marit de María Palacios, Olvido hauria de pagar 30.000 euros més. Si això succeeix, l'exregidora hauria pagat a Alessandro un total de 150.000 euros.

Alessandro Lequio
Alessandro Lequio

L'enfrontament entre Olvido Hormigos i Jorge Javier Vázquez

Olvido Hormigos encara recorda el seu enfrontament amb Jorge Javier Vázquez, un vídeo que es va fer viral i es pot veure amb facilitat en xarxes socials. Per aquest vídeo li han plogut moltes crítiques al presentador. El català va aprofitar la publicitat per fer fora a Olvido del plató després d'un enfrontament amb María Patiño. Aquest el va agafar del braç i li va cridar: "Ets una de les persones més brutes que ha passat per Sálvame Deluxe. Ves-te'n a la merda! Pocavergonya. Camina ja, bruta! Ja n'hi ha prou. No té ni micro ni càmera. Aquí s'acaba la carrera d'aquesta senyora. Quin fàstic! Quina gentussa! És que no aprenem i aquesta tia no ha de trepitjar més un plató. Sempre ens ha passat el mateix. Quin fàstic! No m'agrada haver de fer això".