Frankie Muniz, conegut mundialment per interpretar Malcolm Wilkerson en la sèrie "Malcolm in the Middle", ha hagut de sobreposar-se a diversos problemes de salut que han compromès el seu estat físic i mental, obligant-lo a abandonar un dels seus més anhelats somnis, convertir-se en un pilot de carreres.

L'actor va confessar en el podcast "Wild Ride!, with Steve-O" que l'any 2012 va patir diversos vessaments cerebrals i un infart. Aquests problemes de salut li han causat que presenti alguns problemes amb relació a la seva memòria, ja que no recorda alguns dels episodis de la seva vida com a actor. No obstant això, això no li ha impedit de seguir amb la seva carrera actoral, ja que va aparèixer en la sèrie "The Rookie" el passat 2021.

frankie muniz

Frankie Muniz/ Agencia

Després del seu èxit pel seu paper en la icònica sèrie dels anys 2000 "Malcolm in the Middle", Frankie va triar seguir els seus somnis i enfocar-se en convertir-se en un pilot de carreres, allunyant-se completament del món de l'espectacle. Tanmateix, això no va ser possible, ja que l'actor va patir de nou commocions cerebrals, mentre intentava consolidar-se com un reeixit pilot: "No vull culpar a les commocions cerebrals o culpar a res més. Crec que és el fet que vaig fer tantes coses en aquell període de temps que, per descomptat, no puc recordar-ho tot", va comentar Frankie.

Durant el podcast, l'actor va aprofitar l'oportunitat d'aclarir certs rumors amb relació al seu estat de salut: "Aquesta és la primera vegada que realment he pogut aclarir això", va explicar l'actor, mentre es referia als rumors de la seva pèrdua de memòria. "Si busques el meu nom, tot el que es diu és que no tinc memòria o m'estic morint d'accidents cerebrovasculars i tot aquest tipus de coses. Cerques el meu nom i és, bàsicament, 'Frankie s'està morint", va explicar l'actor de 36 anys.

malcolm in the middle

Malcolm in The Middle

Malgrat que l'actor hagi patit de commocions cerebrals, el seu veritable diagnòstic és "Aures de migranya", un patiment que pot comportar que el pacient percebi la seva realitat de manera distorsionada a causa de diverses sensacions òptiques. Aquest diagnòstic no té cap relació amb la seva pèrdua de memòria, ja que aquesta afirmació es va originar a causa d'un rumor que va començar a córrer el 2017, després de la seva participació en el programa "Dancing with the Stars".

"Per ser honest, m'encanta Dancing With the Stars, i no vull dir res que faci que m'odiïn, però et diuen quin és el teu any més memorable. I em van dir: 'És 2001 perquè és quan et van nominar per a un Emmy i els Globus d'Or' i tot aquest tipus de coses. I vaig dir: 'No recordo el que vaig sentir en aquest llavors. Jo no, Saps?'. Jo estava ignorant el fet que no podia dir 'Aquest és el meu any favorit' perquè no puc dir-los el que va succeir el 2001. Vaig haver de dir, com, 'Realment no recordo'. Però no estava dient que no recordo res", va confessar l'actor, mentre ratificava que no ha perdut la memòria per complet i tampoc no està morint a causa d'alguna malaltia cardíaca.