Demi Moore se'n va anar de visita al Museu Louvre i va aixecar una sèrie de crítiques en contra quan va portar de passeig a un inquilí, l'entrada del qual està prohibida a l'esmentat museu. Els seguidors de l'actriu han qüestionat que s'aprofiti de la seva fama per violentar la normativa d'un espai que allotja més de 400 obres que conformen col·leccions d'art del món. La protagonista de 'Ghost', no es va resistir i va portar el seu gos amb ella al museu.

L'actriu de 59 anys és una amant dels gossos i sempre viatja amb la seva mascota i la presumeix a través de les seves xarxes socials, on sol postejar fotos amb un petit anomenat 'Piaf'. I encara que els seus gairebé 3 milions de seguidors a Instagram sempre la saluden i s'entendreixen quan l'actriu publica imatges amb el seu gos, les fotos postejadas al Louvre van desencadenar una pluja de critiques per haver eludit els sistemes de seguretat i les normes del museu.

Demi Moore
Demi Moore

Demi Moore va postear tres fotos en les quals apareix ella sostenint entre les seves mans el seu gos 'Piaf', ambdues es troben al Museu del Louvre. "Piaf pren el Louvre", va escriure al costat de les imatges, que van desencadenar forts crítiques l'actriu. "Poden ser els nostres gossets al museu? Si és així, portaré el meu petit Cedric". "Com a algú que treballa en un museu, el primer que vaig fer va ser buscar a Google si el Louvre permet gossos. Vaig trobar que no, a excepció dels gossos de servei. Això no és per incomodar els altres, és per garantir la seguretat dels objectes en exhibició", es llegeix en un dels comentaris. "Trist quan les celebritats abusen de la seva fama i porten les seves mascotes a llocs on la gent comuna no pot. El Louvre té una política de no mascotes amb una exempció d'animals de servei. Demi Moore ho hauries de saber millor", va escriure un altre internauta. "No sabia que permetien mascotes", va assenyalar un altre seguidor.

Demi Moore al Louvre
Demi Moore al Louvre

Al reglament del Museu del Louvre es llegeix que estan prohibits els animals, excepte els gossos guia per a invidents i els gossos d'assistència en el cas de persones amb discapacitat motriu o mental, sempre que això es justifiqui. Així mateix, està prohibit l'ingrés a les instal·lacions amb bosses, motxilles o paquets majors de 40 x 40 cm. No es poden emportar paraigua, pals de selfie, senyalitzadors o objectes punxants. També està prohibit fer fotografies amb flaix o trípode. Si viatges a Paris amb la teva mascota pots portar-la de passeig a la Torre Eiffel, al Barri Llatí, la zona del Sagrat Cor de París i fins i tot hi ha creuers pel Sena que permeten gossos. Però al Museu no el pots portar, encara que aquestes normes sembla que Demi Moore les desconeixia o simplement les va ignorar.

Recentment el Louvre va ser notícia quan un visitant va llançar un pastís contra el vidre que protegeix el quadre de la Gioconda. Just allà Demi Moore es va fer una instantània amb la seva mascota peluda, observant l'obra de Leonardo da Vinci. I encara que en aquest cas el gos de l'actriu no va atacar ningú perquè anava d'incògnit, de la mateixa manera va eludir els sistemes de seguretat del museu.