No hi ha dubtes que Scarlett Johansson és una de les actrius més reconegudes en la indústria de Hollywood, per la qual cosa s'espera que la seva participació en qualsevol producció sigui costosa. Tal com va passar quan va interpretar la 'Viuda Negra'; Disney va haver de pagar 20 milions de dòlars a l'actriu. Per tal motiu, no passa desapercebut la xifra que va cobrar per la seva més recent cinta.

Quina és l'última pel·lícula de Scarlett Johansson?

Es tracta d'Asteroid City', una cinta que va ser rodada als afores de Madrid, i que va comptar amb un gran repartiment d'actors de noms molt reconeguts de la indústria del cinema. Tal com descriu el lloc web de la revista Vogue, la pel·lícula va ser ambientada en un petit poble nord-americà als anys 50. El film s'encarrega d'explicar els successos que es desencadenen en una convenció de cadets espacials que es reuneixen allà per celebrar una competició al lloc.

Una sèrie d'esdeveniments que podrien canviar el món posarà en perill tots els involucrats. El primer tràiler que s'ha pogut veure ja, avança que aquesta és una pel·lícula que compta amb la marca de Wes Anderson per tots costats. 'Asteroid City' recupera la tan reconeixible estètica del realitzador i junta en un mateix títol a grans estrelles de Hollywood. Els actors que formen el repartiment són: Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Hope Davis, Margot Robbie, Maya Hawke, Hong Chau, Willem Dafoe, Steve Carell, Bryan Cranston, Edward Norton, Jeff Goldblum, Tilda Swinton, Matt Dillon i Sophia Lillis.

Quant en guanyarà Scarlett Johansson per 'Asteroid City'?

La revista Variety en una entrevista a la mateixa Scarlett Johansson va revelar que el seu salari en 'Asteroid City' podria ser de 4.131 dòlars a la setmana. Tenint en compte que el rodatge es va prolongar durant dos mesos, els comptes són ràpids: poc més de 33.000 dòlars es va portar pel seu periple en Chinchón, on es va rodar gran part de la pel·lícula, segons l'assenyalat per Zeleb. Es pot destacar que, Scarlett Johansson no és, ni de lluny, la protagonista de la pel·lícula de Wes Anderson però crida l'atenció que Scarlett hagi passat dels 20 milions de 'Viuda Negra' amb Disney a aquests 33.000 dòlars actuals.

Però aparentment tot té una explicació, i és que en aquell moment la popular companyia va decidir que era bona idea estrenar 'Viuda Negra' (2021) de forma simultània en cinemes i Disney Plus, cobrant un recàrrec per ella als seus subscriptors per tenir Accés Prèmium. L'acció va enfadar molt la intèrpret, ja que al seu contracte s'estipulava un percentatge a la taquilla de cinemes, però no a la plataforma de streaming. Davant de la seva queixa, el conglomerat va llançar un comunicat, assegurant haver recaptat 60 milions de dòlars amb la pel·lícula a Disney Plus, i alhora van revelar el salari de Scarlett Johansson per la pel·lícula, 20 milions, donant a entendre que mirava els diners més del que Disney considera oportú. En resposta a això, Scarlett Johansson va demandar Disney i van acordar previ el judici que, segons Variety, es va fixar en 20 milions addicionals als que ja havia cobrat.